23 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Sony ανακοινώνει ότι οι τρέχουσες σειρές τηλεοράσεων BRAVIA είναι ιδανικές για το PlayStation 5

1 min read
vqqproqmb6drnn7ts4a41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι πρόσφατες σειρές τηλεοράσεων BRAVIA είναι και επισήμως «Ιδανικές για το PlayStation 5».

Το νέο σλόγκαν «Ιδανικές για το PlayStation 5» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την «Sony Interactive Entertainment» (SIE) για να διευκολύνει τους καταναλωτές να επιλέξουν την καλύτερη τηλεόραση, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5 (PS5 ™), την κονσόλα επόμενης γενιάς, που θα κυκλοφορήσει φέτος, κατά την εορταστική περίοδο.

Στις πρώτες «Ιδανικές για το PlayStation 5» τηλεοράσεις από τη Sony συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίες σειρές1 XH90 4K HDR Full Array LED και ZH8 8K HDR Full Array LED. Με την XH90 θα απολαύσετε εικόνες gameplay με ανάλυση έως 4K στα 120 fps2 με πολύ χαμηλό input lag 7,2ms3. Παράλληλα, η ZH8 είναι σε θέση να προβάλλει απίστευτα λεπτομερείς εικόνες4 ανάλυσης 8K, ενώ παράλληλα προσφέρει gameplay εικόνες σε ανάλυση 4K στα εξαιρετικά ομαλά 120 fps2 (οι προδιαγραφές υποστήριξης διαφέρουν ανάλογα με το παιχνίδι PS5). Και οι δύο σειρές τηλεοράσεων θα προσφέρουν μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία παιχνιδιού με την κονσόλα PS5.

Οι σειρές τηλεοράσεων που είναι «Ιδανικές για το PlayStation 5» διαθέτουν επίσης τη λειτουργία «BRAVIA Game Mode», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν αυτόματα στο PS5 με ελάχιστη καθυστέρηση. Χάρη στη λειτουργία «BRAVIA Game Mode», οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα και την τηλεόραση και το PS5 με το ασύρματο χειριστήριο DualSense™, ενώ ελέγχουν απρόσκοπτα το PS5 τους, χρησιμοποιώντας μόνο το τηλεχειριστήριο5 της τηλεόρασης.

Οι τηλεοράσεις της Sony παρέχουν όμορφες εικόνες μεζωντανό χρώμα και εκπληκτική αντίθεση, χάρη στην κορυφαία στην κατηγορία τους σειρά επεξεργαστών εικόνας «Χ1». Επιπλέον, ο ισχυρός ήχος, που έρχεται απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασης, δημιουργεί μια εξαιρετικά ρεαλιστική και σαγηνευτική εμπειρία προβολής. Με τις πρωτοποριακές, τεχνολογίες αιχμής της Sony, οι χρήστες μπορούν να «βυθιστούν» πλήρως στη συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού επόμενης γενιάς που θα προσφέρει το PS5.

Η Sony, μαζί με την SIE, θα συνεχίσει να παρέχει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στους λάτρεις του PlayStation από όλο τον κόσμο μέσα από το «One Sony», μια εξαιρετική σύζευξη δημιουργικότητας και τεχνολογίας για όλες τις εταιρείες που ανήκουν στη Sony.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το : https://www.sony.gr/electronics/tvs-eidika-gia-gaming

18K: 7.680 x 4.320 pixels. 4K: 3.840 x 2.160 pixels. Απαιτείται περιεχόμενο συμβατό με HDR από συσκευές που υποστηρίζουν υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, Amazon Video ή HDR συμβατή συσκευή περιεχομένου συνδεδεμένη μέσω θύρας. Τα απαιτούμενα καλώδια HDMI® πωλούνται ξεχωριστά

2 Η προβολή 4K/120fps θα είναι διαθέσιμη μέσω μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού στις τηλεοράσεις BRAVIA

3To input lag μετριέται στην XH90 μέσω παιχνιδιού HDMI 4K / 120fps θύρας, με βάση τις εσωτερικές συνθήκες δοκιμής και ενδέχεται να διαφέρει σε περιβάλλον χρήσης πραγματικού χρόνου ή σε συγκεκριμένες συνθήκες

4Η προβολή gameplay 8K από το PS5 θα είναι διαθέσιμη μέσω μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού στις τηλεοράσεις BRAVIA

5 Το τηλεχειριστήριο παρέχει αυτόματο συγχρονισμό ενεργοποίησης των δύο συσκευών και έλεγχο βασικών λειτουργιών των PlayStation κονσόλων.

Τα «PlayStation», «DualSense» και «PS5» είναι εξουσιοδοτημένα σήματα ή εμπορικά σήματα της Sony Interactive Entertainment Inc.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα