20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft καταργεί την υποστήριξη PHP για τα Windows

1 min read
Windows 10 May 2020 Update1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη της PHP στα Windows.

Η PHP υποστηρίζεται στα Windows από την εποχή των Windows Vista. Αυτήν τη στιγμή, η Microsoft υποστηρίζει την PHP στο κομμάτι του development με τις εκδόσεις PHP 7.3 και PHP 7.4 όπως επίσης και με διορθώσεις ασφαλείας για την PHP 7.2. Ωστόσο με την επόμενη μεγάλη μετάβαση στην PHP 8.0, η Microsoft εγκαταλείπει την υποστήριξη στα Windows.

Ο Dale Hirt, υπεύθυνος έργου για PHP εντός της Microsoft, ανέφερε:

Γνωρίζουμε ότι ο τρέχων ρυθμός ανάπτυξης της PHP απέχει 2 χρόνια από την κυκλοφορία για διορθώσεις σφαλμάτων και 1 έτος μετά από αυτό για διορθώσεις ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι η PHP 7.2 θα τεθεί εκτός λειτουργίας τον Νοέμβριο. Η PHP 7.3 θα τεθεί σε λειτουργία επιδιόρθωσης ασφαλείας μόνο τον Νοέμβριο. Η PHP 7.4 θα συνεχίσει να έχει ένα ακόμη έτος διόρθωσης σφαλμάτων και στη συνέχεια ένα έτος διορθώσεων ασφαλείας.

Έχουμε δεσμευτεί να διατηρήσουμε την ανάπτυξη της PHP στα Windows για τις εκδόσεις 7.2, 7.3 και 7.4 εφόσον υποστηρίζονται επίσημα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να υποστηρίξουμε την PHP για Windows από την έκδοση 8.0 και μεταγενέστερα.

Έτσι να ξέρετε ότι εάν θέλετε να εκτελέσετε την πιο πρόσφατη έκδοση PHP στα Windows, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε WSL και να εκτελέσετε την PHP μέσα σε Linux περιβάλλον.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα