23 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows File Recovery και κοιμηθείτε ήσυχοι

1 min read
windows file recovery tool.jpg.2c543d99ece6ea7f1a5b3bdc8f3ebfad1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ανακτήστε τα αρχεία που διαγράψατε κατά λάθος με το νέο εργαλείο της Microsoft.

Η ανάκτηση δεδομένων ανέκαθεν ήταν ζόρικη υπόθεση. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δε, οι χρήστες αναγκάζονταν να καταφύγουν σε ειδικούς αφού ήταν αδύνατον γι τους ίδιους να επαναφέρουν τα χαμένα τους αρχεία.

Αυτό φιλοδοξεί να αλλάξει το εργαλείο Windows File Recovery, μία εφαρμογή που σύμφωνα με το Thurrott, έκανε αθόρυβα την εμφάνισή της στο Microsoft Store και είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους κατόχους Windows 10 (έκδοση 19041.0 ή νεότερη).

Όπως αναφέρει η ίδια η Microsoft, το εργαλείο της μπορεί να φανεί χρήσιμο σε πληθώρα περιπτώσεων, από σημαντικά αρχεία μέχρι διαμορφωμένους δίσκους. Υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εγγράφων και βίντεο ενώ ανακτά δεδομένα από ψηφιακές μηχανές και κάρτες SD. Από format υποστηρίζονται τα NTFS, FAT, exFAT και ReFS ενώ πέραν των δίσκων (HDD, SSD) καλύπτονται και τα USB stick. Το Windows File Recovery διαθέτει επίσης  τρία mode -τα Default, Segment και Signature.

Η εφαρμογή βέβαια δεν έχει και το πιο φιλικό περιβάλλον χρήστη αφού λειτουργεί μέσω γραμμής εντολών (με μία βόλτα στο διαδίκτυο, αρκετοί χρήστες είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται για την απουσία ενός μοντέρνου περιβάλλοντος), ωστόσο ακόμα κι έτσι μπορεί να αποτελέσει μία -ακόμα- λύση στην περίπτωση απώλειας σημαντικών δεδομένων.

πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα