19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Crash Bandicoot 4:It’s About Time είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της αρχικής τριλογίας

1 min read
3689671 cb4 screenshot reveal 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time είναι η συνέχεια της αρχικής τριλογίας του PlayStation και έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα από παλιούς θαυμαστές.

Το Crash Bandicoot μπορούμε να πούμε ότι μας έλειπε ωστόσο, ο χρόνος αναμονής έχει σχεδόν τελειώσει, καθώς η περίφημη μασκότ επέστρεψε φέτος με μια εντελώς νέα περιπέτεια που η Activision αποκαλεί «It’s about time». Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2020 σε PS4 και Xbox One ενώ χρησιμοποιεί το ίδιο βασικό παιχνίδι πλατφόρμας με τους πρωτότυπους τίτλους, αλλά με πιο εξελιγμένα γραφικά και λίγο πιο δύσκολες πίστες.

Στο τέλος του Crash Bandicoot: Warped , το νέο παιχνίδι βλέπει τους Neo Cortex, Dr. N. Tropy και Uka Uka να ξεφεύγουν επιτέλους από το απομακρυσμένο εργοστάσιό τους και να επιστρέφουν για να κατακτήσουν ξανά το σύμπαν. Στο παιχνίδι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέρουσες πίστες αλλά και τέσσερις ειδικές κβαντικές μάσκες που όπως λέει η Activision θα μπορείτε να «κάμψετε τους κανόνες της πραγματικότητας». Όπως για παράδειγμα η Time Mask (επιβραδύνει το χρόνο) και η Gravity Mask (σας επιτρέπει να παίξετε την πίστα ανάποδα).

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

https://youtu.be/aOGwx3Ju6QQ

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα