Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Apple Watch σε βοηθάει να πλύνεις σωστά τα χέρια σου

1 min read
apple watch | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι χρήστες του Apple Watch σύντομα θα μπορούν να βασίζονται στο έξυπνο ρολόι τους που θα τους παροτρύνει να πλένουν τα χέρια τους για αρκετή ώρα για να αποτρέψουν έτσι τη διάδοση του κοροναϊού.

Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Apple Watch, WatchOS 7, θα μπορούσε να εντοπίσει πότε το άτομο που φορά το έξυπνο ρολόι πλένει τα χέρια του. Το ρολόι θα ρυθμίσει στη συνέχεια ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για 20 δευτερόλεπτα, το χρονικό διάστημα που τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστούν στους ανθρώπους να πλένουν τα χέρια τους για να διασφαλίσουν ότι δεν μεταδίδουν μικρόβια.

Το πλύσιμο των χεριών, ενώ είναι πάντα απαραίτητο, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να γίνει σωστά λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας ιού κοραναϊού. Το Apple Watch θα χρησιμοποιήσει αισθητήρες κίνησης και ήχους για να αναγνωρίσει πότε ο χρήστης του πλένει τα χέρια του και στη συνέχεια να ρυθμίσει ένα χρονόμετρο για 20 δευτερόλεπτα. Το ρολόι θα προσφέρει επίσης απτική ανατροφοδότηση, οπότε θα δονείται για να υποδείξει στον χρήστη ότι τα 20 δευτερόλεπτα έχουν ολοκληρωθεί.

Η Apple αποκάλυψε επίσης ότι το νέο λογισμικό iPhone της, το iOS 14, θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν μάσκες προσώπου στα προσαρμόσιμα Memojis τους.

Εκτός από τη δυνατότητα πλύσης χεριών, το Watch OS 7 θα φέρει στο Apple Watch ένα πολυαναμενόμενο εργαλείο παρακολούθησης ύπνου , κάτι με το οποίο έχουν διατεθεί από καιρό ανταγωνιστικοί ιχνηλάτες γυμναστικής όπως το Fitbit. Η Apple αποκάλυψε επίσης ότι το έξυπνο ρολόι της θα είναι σε θέση να παρακολουθεί το χορό ως προπόνηση και να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να έχουν πρόσβαση σε ρολόγια τρίτων.

Η Apple δεν έχει ακόμη ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για το WatchOS 7 και το άλλο νέο λογισμικό της, αλλά συνήθως κυκλοφορεί τις ενημερώσεις κάποια στιγμή το φθινόπωρο μαζί με νέα iPhone και άλλο υλικό.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα