25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχεται νέο παιχνίδι για κινητά “Lord of the Rings” από την Warner Bros & την NetEase

1 min read
netease logo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

NetEase Games (PRNewsfoto/NetEase Games)

0
(0)

Loading

Ο κινεζικός γίγαντας κατασκευαστής παιχνιδιών NetEase ανακοίνωσε τη Δευτέρα την έναρξη συνεργασίας με την Warner Bros Interactive Entertainment για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού “Lord of the Rings” για κινητά.

Το νέο παιχνίδι στρατηγικής με επίσημη ονομασία, «Lord of the Rings: Rise to War», βασίζεται στην εξαιρετικά δημοφιλή τριλογία βιβλίων του JRR Tolkien.

Η NetEase, αλλά και άλλοι κατασκευαστές παιχνιδιών π.χ. Tencent, έχουν δει τα έσοδα τους από παιχνίδια να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, καθώς στην περίοδο του lockdown αυξήθηκε η χρήση smartphones και υπολογιστών.

Το εν λόγω παιχνίδι είναι η τελευταία προσπάθεια των Κινέζων προγραμματιστών παιχνιδιών να κάνουν ένα άνοιγμα στο εξωτερικό πέρα ​​από την εγχώρια αγορά της Κίνας.

Τόσο η Tencent όσο και η NetEase έχουν δεσμευτεί να αντλήσουν περισσότερα έσοδα από τις αγορές του εξωτερικού. Πέρυσι, ένα στέλεχος της NetEase δήλωσε στο Reuters ότι η εταιρεία ελπίζει ότι τα έσοδα από το εξωτερικό θα αντιπροσωπεύουν το 30% του συνόλου της σε τρία χρόνια.

Η NetEase που είναι εισηγμένη στο Nasdaq συγκέντρωσε τουλάχιστον 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια δευτερεύουσα προσφορά στο Χονγκ Κονγκ την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει το διεθνές πλάνο επέκτασης.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα