Έρχεται νέο παιχνίδι για κινητά “Lord of the Rings” από την Warner Bros & την NetEase

Ο κινεζικός γίγαντας κατασκευαστής παιχνιδιών NetEase ανακοίνωσε τη Δευτέρα την έναρξη συνεργασίας με την Warner Bros Interactive Entertainment για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού “Lord of the Rings” για κινητά.

Το νέο παιχνίδι στρατηγικής με επίσημη ονομασία, «Lord of the Rings: Rise to War», βασίζεται στην εξαιρετικά δημοφιλή τριλογία βιβλίων του JRR Tolkien.

Η NetEase, αλλά και άλλοι κατασκευαστές παιχνιδιών π.χ. Tencent, έχουν δει τα έσοδα τους από παιχνίδια να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, καθώς στην περίοδο του lockdown αυξήθηκε η χρήση smartphones και υπολογιστών.

Το εν λόγω παιχνίδι είναι η τελευταία προσπάθεια των Κινέζων προγραμματιστών παιχνιδιών να κάνουν ένα άνοιγμα στο εξωτερικό πέρα ​​από την εγχώρια αγορά της Κίνας.

Τόσο η Tencent όσο και η NetEase έχουν δεσμευτεί να αντλήσουν περισσότερα έσοδα από τις αγορές του εξωτερικού. Πέρυσι, ένα στέλεχος της NetEase δήλωσε στο Reuters ότι η εταιρεία ελπίζει ότι τα έσοδα από το εξωτερικό θα αντιπροσωπεύουν το 30% του συνόλου της σε τρία χρόνια.

Η NetEase που είναι εισηγμένη στο Nasdaq συγκέντρωσε τουλάχιστον 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια δευτερεύουσα προσφορά στο Χονγκ Κονγκ την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει το διεθνές πλάνο επέκτασης.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950