27 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Twitter δοκιμάζει τα Tweet Reactions και προτρέπει τους χρήστες να διαβάζουν τα άρθρα πριν τα κάνουν retweet

1 min read
news twitter birth year hoax featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα τον Ιανουάριο το Twitter δοκίμαζε ένα νέο χαρακτηριστικό, τα emoji reactions στα μηνύματα κάτι παρόμοιο με τα emoji reactions στο Facebook και το Messenger, επιτρέποντας στους χρήστες να αντιδρούν σε μηνύματα με επιλογή από επτά διαφορετικά emojis.

Τώρα, σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet της Jane Manchun Wong ( @wongmjane ), το Twitter ξεκίνησε να δοκιμάζει τις emoji reactions και στα tweets.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν σε tweets με μερικά διαφορετικά emojis, συμπεριλαμβανομένων των emoji 100 σημείων, προσωπάκι με δάκρυα χαράς, έκπληκτο πρόσωπο, το emoji με τα διπλωμένα χέρια και το απαγορευτικό.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η λειτουργία θα περιλαμβάνει και περισσότερες επιλογές, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter δεν είναι η μόνη πλατφόρμα που παρουσίασε κάτι τέτοιο φέτος. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Google πρόσθεσε επίσης μια παρόμοια δυνατότητα για συνομιλίες RCS στην εφαρμογή Messages .

Επιπλέον με το νέο αυτό χαρακτηριστικό το Twitter προσθέτει και ένα μήνυμα στην εφαρμογή Android, το οποίο θα εμφανίζεται κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει retweet ενός άρθρου χωρίς να το ανοίξει στο Twitter.

Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι να προτρέψει τους χρήστες να διαβάσουν πραγματικά το άρθρο πριν το κάνουν retweet.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα