Το Twitter δοκιμάζει τα Tweet Reactions και προτρέπει τους χρήστες να διαβάζουν τα άρθρα πριν τα κάνουν retweet

Νωρίτερα τον Ιανουάριο το Twitter δοκίμαζε ένα νέο χαρακτηριστικό, τα emoji reactions στα μηνύματα κάτι παρόμοιο με τα emoji reactions στο Facebook και το Messenger, επιτρέποντας στους χρήστες να αντιδρούν σε μηνύματα με επιλογή από επτά διαφορετικά emojis.

Τώρα, σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet της Jane Manchun Wong ( @wongmjane ), το Twitter ξεκίνησε να δοκιμάζει τις emoji reactions και στα tweets.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν σε tweets με μερικά διαφορετικά emojis, συμπεριλαμβανομένων των emoji 100 σημείων, προσωπάκι με δάκρυα χαράς, έκπληκτο πρόσωπο, το emoji με τα διπλωμένα χέρια και το απαγορευτικό.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η λειτουργία θα περιλαμβάνει και περισσότερες επιλογές, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter δεν είναι η μόνη πλατφόρμα που παρουσίασε κάτι τέτοιο φέτος. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Google πρόσθεσε επίσης μια παρόμοια δυνατότητα για συνομιλίες RCS στην εφαρμογή Messages .

Επιπλέον με το νέο αυτό χαρακτηριστικό το Twitter προσθέτει και ένα μήνυμα στην εφαρμογή Android, το οποίο θα εμφανίζεται κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει retweet ενός άρθρου χωρίς να το ανοίξει στο Twitter.

Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι να προτρέψει τους χρήστες να διαβάσουν πραγματικά το άρθρο πριν το κάνουν retweet.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947