26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Password Manager από το Dropbox;

1 min read
‘Dropbox Passwords’ is Dropboxs Upcoming Password Manager1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από ότι φαίνεται το Dropbox ανπτύσσει Password Manager με την ονομασία Dropbox Passwords.

Αυτό σας το λέμε καθώς σύμφωνα με το beebom υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή σε Android και iOS όμως με περιορισμένη πρόσβαση και μόνο με προσκλήσεις.

“Το Dropbox Passwords παρέχει ασφάλεια αποθηκεύοντας όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα ασφαλές μέρος και, στη συνέχεια, συμπληρώνει αυτόματα το όνομα και τον κωδικό χρήστη ώστε να μπορείτε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα σε ιστότοπους και εφαρμογές. “

αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Η εφαρμογή θα παρέχει κυρίως τρεις δυνατότητες:

  • Θα μπορείτε να συνδέεστε σε εφαρμογές και ιστότοπους με ένα κλικ.
  • Θα μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους σας τους κωδικούς πρόσβασης με ασφάλεια με μία τεχνική που χρησιμοποιεί το Dropbox και την ονομάζει zero-knowledge encryption.
  • Θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους κωδικούς σας από οπουδήποτε κι αν συνδεθείτε καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού όλων σας των συσκευών.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Dropbox Passwords δεν θα είναι δωρεάν υπηρεσία και θα παρέχεται σε πρώτη φάση στο πακέτο Dropbox Plus και το Dropbox Professional.

Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε έως ότου κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση το Dropbox για να μάθουμε περισσότερα, αφού θα έχει ενδιαφέρον και να δούμε αν θα μπορέσει τελικά να επιβιώσει καθώς ουκ ολίγοι οι αντίπαλοι εισίν.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα