Το YouTube προσθέτει κεφάλαια σε μεγάλα βίντεο για πιο εύκολη πλοήγηση

Το YouTube κάνει ευκολότερη πλέον την πλοήγηση μεγάλων βίντεο με ένα νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει με την ονομασία “chapters” δηλαδή κεφάλαια.

Οι χρήστες τώρα μπορούν να κάνουν κλικ στα επιμέρους τμήματα στα οποία είναι χωρισμένο το βίντεο, στα κεφάλαια και να μεταβαίνουν στο συγκεκριμένο μέρος του βίντεο ή να κάνουν επανάληψη ένα συγκεκριμένου κομματιού κλιπ , σίγουρα πιο βολικό από την πλοήγηση που με το δάχτυλο που προσπαθούσαμε απεγνωσμένα να πετύχουμε το σημείο που θέλαμε.

Τα κεφάλαια εμφανίζονται στο κάτω μέρος του βίντεο με τις χρονικές σημάνσεις από την περιγραφή του βίντεο ωστόσο δεν είναι υποχρεωτικά και επίκεινται στην βούλησητου κάθε δημιουργού αν τελικά θα τα συμπεριλάβει.

Η λειτουργία αυτή έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που πρόσφατα έκανε γνωστό το YouTube αυτό της υπενθύμισης που πρέπει να πάμε για ύπνο.

[via]

.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950