19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Netflix: Απενεργοποιεί τις συνδρομές των ανενεργών χρηστών

1 min read
Netflix Featured 1 796x4171 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Netflix σίγουρα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες συνεχούς ροής στον κόσμο και διαρκώς προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις με σταθερό ρυθμό.

Έτσι λοιπόν σήμερα το Netflix ανακοίνωσε ότι θα στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ανενεργούς συνδρομητές και όπου δεν λάβει απάντηση θα ακυρώνει τον λογαριασμό.

Πιο συγκεκριμένα το Netflix θα στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές που δεν έχουν παρακολουθήσει τίποτα μέσα σε ένα χρόνο, ρωτώντας εάν εξακολουθούν να θέλουν να κρατήσουν την συνδρομή τους. Το μήνυμα θα εμφανίζεται και στις εφαρμογές για Android και iOS και αν δεν υπάρχει κάποια ανταπόκριση τότε αυτόματα το Netflix θα ακυρώνει τις συνδρομές.

Ακούγεται καλό και έντιμο και ασυνήθιστο διότι μπορεί να μειώσει εν μέρει τα έσοδα, όμως το Netflix αναφέρει ότι οι ανενεργοί λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν μόλις το 0,5% της βάσης των χρηστών του.

Ωστόσο ακόμη κι αν απενεργοποιηθεί κάποια συνδρομή, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να την επαναφέρει χωρίς να έχει χάσει όλο το προσωπικό του προφίλ και τις προτιμήσεις του, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα