29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Revolut Junior και τα παιδιά έχουν τώρα το δικό τους “online” πορτοφόλι

1 min read
1152705998 revolutjunior.jpg.922420303b3f390bdeb54c91b7a31fec1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Την εφαρμογή Revolut Junior ανακοίνωσε σήμερα η δημοφιλής fintech τράπεζα, η οποία στόχο έχει να μάθει σε παιδιά ηλικίας 7-17 ετών να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματά τους, πάντα υπό τη στενή επίβλεψη του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα.

Αρχικά η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για πελάτες της Revolut που ανήκουν στο Premium ή Metal πρόγραμμα της τράπεζας, και αργότερα θα διατεθεί για όλους. Όπως αναφέρει η Revolut η εφαρμογή Junior η οποία διατίθεται για iOS και Android smartphones, «στοχεύει στο να προωθήσει καλές συνήθειες χρημάτων σε νεαρή ηλικία μέσα σε ασφαλείς παραμέτρους, καθοδηγούμενη από έναν υπεύθυνο ενήλικα.» Ο γονέας είναι μόνος που μπορεί να δημιουργήσει τον εικονικό λογαριασμό για το παιδί του, φτάνει και αυτός να είναι χρήστης της Revolut. 

header-parent.png.3268002d80528b37b97d75e76e0252c7.png

Μέσω της εφαρμογής, τα παιδιά μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπό τους, να παρακολουθούν πόσα ξοδεύουν, να αποταμιεύουν για μια μεγάλη αγορά, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις συναλλαγών ενώ οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν από το smartphone τους να διαχειρίζονται και να ελέγχουν πλήρως τις δαπάνες των παιδιών τους. Παράλληλα, κάθε παιδί μπορεί να έχει τη δική του χρεωστική κάρτα για να πραγματοποιεί online και ανέπαφες αγορές, φτάνει ο γονέας να έχει δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα. Σε ότι αφορά το προσωπικό απόρρητο και τα δεδομένα που συγκεντρώνει κατά τη χρήση του λογαριασμού Junior, η Revolut παραπέμπει σε σχετική ιστοσελίδα για όλες τις λεπτομέρειες. 

πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα