24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Antutu: Τα καλύτερα flagships και mid-range smartphones για τον Απρίλιο 2020

1 min read
Antutu logo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ήρθε λοιπόν και η ώρα να δούμε τι πουλιά πιάνει το περιβόητο Snapdragon 865 SoC σύμφωνα πάντα με την πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης AnTuTu η οποία κυκλοφόρησε τα top 10 flagships και mid-range smartphoneσ για τον μήνα Απρίλιο.

Στην κορυφή βρίσκουμε το Xiaomi Mi 10 Pro ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το OnePlus 8 Pro και το vanilla Mi 10, τα οποία τροφοδοτούνται επίσης από το Snapdragon 865.

Τέσσερα μέλη της οικογένειας Samsung Galaxy S20 κατατάσσονται στα κορυφαία 10 από την τέταρτη θέση και μετά, με το Asus ROG Phone 2 μεταξύ τους. Το Top 10 ολοκληρώνεται από τις συσκευές 2019 OnePlus 7T και OnePlus 7 Pro, αλλά το OnePlus 8 που είναι οέοο;

Το μόνο που θα επισημάνουμε και δεν θα σας ζαλίσουμε πολύ αυτή τη φορά είναι τα κινητά με τον Kirin 990 της Huawei όπως το P40 Pro, Honor 30 Pro, Mate 30 Pro έχουν ψεκαστεί με εξαφανιζόλ και μας κάνει εντύπωση .

gsmarena 0022 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στη μεσαία κατηγορία δεν υπάρχουν κι εδώ πολλά τηλέφωνα Huawei στη λίστα, εκτός φυσικά από το nova 7i με τον Kirin 810 που κοιτάζει αφ’ υψηλού τα υπόλοιπα με 10% σχεδόν καλύτερη βαθμολογία από το Xiaomi Redmi Note 8 Pro το οποίο βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Realme 6, το οποίο τρώει λάχανο το μεγάλο του αδερφάκι το Realme 6 Pro!

gsmarena 0031 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έτσι για να έχετε υπόψη σας, η πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης AnTuTu βασίζεται συνολικά τέσσερα ξεχωριστά σημεία αναφοράς – CPU, GPU, UX και απόδοση μνήμης.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι αν και τα περισσότερα κινητά μεσαίας κατηγορίας είναι πάνω κάτω ίσα βάρκα ίσα πανιά, βλέπουμε ότι κάποια υπερτερούν χάρη στις πουσαρισμένες GPU.

Μείνετε συντονισμένοι

techlog.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα