ΕΡΤ Hybrid ή καλύτερα Ertflix τύφλα να έχει το Netflix

Ξεκινάει από σήμερα η υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ.

Όποιος πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του θα μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας ο πρόεδρος της ΕΡΤ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες όπως Netflix, Amazon ή Apple.

Αυτή τη στιγμή μπορεί ο τηλεθεατής να δει εντελώς δωρέαν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που μεταδίδεται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2.

Αν τυχόν κάποιοι αντιμετωπίσουν πρόβλημα, υπάρχουν και στο Youtube βοηθητικά βιντεάκια για να διευκολύνουν τους τηλεθεατές στο σετάρισμα των Smart τηλεοράσεων τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει

H ΕΡΤ στη νέα εποχή,
ΕΡΤ NEWMEDIA


Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, η ΕΡΤ μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Νέων Μέσων, αναδιανέμει σχεδόν το σύνολο του πολυμεσικού περιεχομένου, που παράγεται μέσα από την πληθώρα των μέσων που διαθέτει στο διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα ισχυροποιεί την παρουσία της μέσα από τους πολλούς διαδικτυακούς τόπους (sites) που διαθέτει, την παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media), τις εφαρμογές (smart apps), τις υπηρεσίες διασυνδεδεμένων και υβριδικών τηλεοράσεων (Smart TV and HbbTV services) και τα διαδικτυακά κανάλια (ad-Hoc Web Channels).

Δείτε περισσότερα στο hybrid.ert.gr

Περισσότερα για το σετάρισμα της συσκευής σας μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Για τηλεοράσεις LG

https://www.youtube.com/watch?v=g40WHC2vaF4&feature=youtu.be

Για τηλεοράσεις Samsung

https://youtu.be/MG4jIXXoNoo

Για τηλεοράσεις Sony

https://youtu.be/O2LBGQVzxfk

Για τηλεοράσεις Panasonic

https://youtu.be/DcptccOwd1k

αλλά και στο devices.ert.gr/hybrid.

Μας εκπλήσει ιδιαίτερα η ΕΡΤ με αυτήν της την κίνηση και δεν μένει παρά να της δώσουμε συχγαρητήρια.

Αξίζει πάντως να το δοκιμάσετε.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950