26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι 10 καλύτερες Android εφαρμογές για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας!

1 min read
remote learning apps 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όλοι είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας λόγω του κοροναϊού, τι γίνεται όμως πως περνάει η ώρα, αναρωτιούνται πολύ και πως μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο του χωρίς να χαζεύει στο facebook, instagram κ.λ.π.;

Χάρη λοιπόν στο Internet και με τη βοήθεια της τεχνολογίας σας έχουμε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν να περάσετε δημιουργικά μαθαίνοντας!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 10 κορυφαίες εφαρμογές για το Android που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Udemy: Ο ιστότοπος “Udemy” περιλαμβάνει περισσότερα από 130.000 online μαθήματα. Από σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών web και κινητής τηλεφωνίας, ξένες γλώσσες, μαθηματικά, οικονομία, σχεδιασμός, μάρκετινγκ αλλά και τάξεις μουσικής. Το Udemy έχει περισσότερους από 1.200 καθηγητές με βίντεο με κάθε λεπτομέρεια για να αξιολογήσει την εκμάθηση σας.

Masterclass: Αυτή η εφαρμογή, όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γαστρονομία, την ηθοποιία, την μουσική.Θα συναντήσετε χαρακτήρες όπως ο Gordon Ramsay, ο Neil deGrasse Tyson, η Natalie Portman και άλλοι, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

TED Masterclass: Πολύ παρόμοια με την προηγούμενη, αυτή η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες συμβουλές για το πώς να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να εισέλθουν στον κόσμο του δημόσιου λόγου προσφέροντας σας συμβουλές και χρήσιμα εργαλεία.

Coursera: Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα διδασκαλίας, η οποία ιδρύθηκε το 2012 από δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, προκειμένου να προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση από οπουδήποτε. Επί του παρόντος, αυτή η πλατφόρμα έχει πάνω από δύο χιλιάδες online μαθήματα σε διαφορετικούς κλάδους, που διδάσκονται σε 29 χώρες και σε 147 ιδρύματα παγκοσμίως.

Παρακάτω θα βρείτε εκπαιδευτικές εφαρμογές σε Android σχετικές με μαθηματικά, ξένες γλώσσες, προγραμματισμό κ.λ.π.

Coding: Η εφαρμογή Encode προσφέρει μαθήματα σε γλώσσες προγραμματισμού όπως: JavaScript και Phyton σε διαφορετικά επίπεδα.

SoloLearn: Όπως και η προηγούμενη εφαρμογή, αυτή επικεντρώνεται επίσης στον προγραμματισμό. Ωστόσο, προσφέρει μαθήματα σε οποιαδήποτε γλώσσα έως και τις πιο πρόσφατες, όπως η Kotlin.

Skillshare: Είναι μια τέλεια εφαρμογή για δημιουργούς περιεχομένου και  προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, το animation, το σχεδιασμό, lifestyle, τη συγγραφή και σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Brilliant: Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ παρόμοια με το Skillshare. Ωστόσο, επικεντρώνεται κυρίως στα μαθηματικά, την επιστήμη και την επιστήμη των υπολογιστών.

Duolingo: Το Duolingo είναι μία από τις πιο διαδραστικές και εύχρηστες εφαρμογές όταν πρόκειται για εκμάθηση νέων γλωσσών. Μπορείτε να μάθετε αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, ρωσικά, ιαπωνικά με πολλές και εύκολες ασκήσεις για αρχάριους και όχι μόνο.

Khan Academy: Πρόκειται για μια δωρεάν εικονική πλατφόρμα για φοιτητές, καθηγητές και γονείς όπου μπορείτε να εξασκήσετε τις μαθηματικές σας γνώσεις μέσω ασκήσεων και κουίζ.

Υπάρχει βέβαια μία πληθώρα εφαρμογών που μπορείτε να βρείτε στο Play Store, μη ξεχνάτε όμως ότι τώρα ίσως είναι καλή ευκαιρία όχι μόνο να ψυχαγωγηθείτε με παιχνίδια, netflix κ.λ.π. αλλά και να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας μαθαίνοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας όσο είστε σπίτι.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα