24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

RedMi Note 9 έρχεται στις 12 Μαρτίου

1 min read
RedMi Note 9 teaser 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Tο Redmi Note 9 θα κυκλοφορήσει τελικά στην Ινδία στις 12 Μαρτίου, ακριβώς μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της σειράς του Realme 6.


Από ότι φαίνεται ο ανταγωνισμός από τους κατασκευαστές για τα Smartphone ανήκουν στην μεσαία και χαμηλή κατηγορία τιμής θα κορυφωθεί κατά τον Μάρτιο.

Το teaser (Αφίσα) που κυκλοφόρησε η εταιρεία υποδηλώνει ότι το Redmi Note 9 θα διαθέτει μία τετραπλή διάταξη κάμερας πάνω σε ένα τετράγωνο module. Είναι ενδιαφέρον πως ενώ η σειρά του  Redmi Note 8 κυκλοφόρησε πρώτα στην Κίνα και σε δεύτερο χρόνο στην Ινδία,  αυτή την φορά φαίνεται ότι το RedMi Note 9 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του πρώτα στην Ινδία.


Τα χαρακτηριστικά του RedMi Note 9


Η ανακοίνωση δεν παρουσιάζει καμία πληροφορία από τις προδιαγραφές ή τις επιλογές σχεδίασης που θα έχει το Redmi Note 9, αλλά υπάρχουν ήδη μερικές πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, και πιστεύουμε ότι είναι αρκετά ασφαλείς για να τις αναφέρουμε.

Αυτό το νέο Smartphone είναι πιθανό να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 720G, και οι επιλογές μνήμης RAM θα κυμαίνονται από τα 6 έως τα 8 GB, με τις χωρητικότητες αποθήκευσης να φτάνουν μέχρι τα 128 GB.

Η διάταξη της τετραπλής κάμερας στην πλάτη της συσκευής είναι πιθανό να έχει τον κύριο αισθητήρα στα 64MP, παράλληλα με έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό, έναν τηλεφακό και έναν αισθητήρα βάθους. Στο μπροστινό μέρος, αναμένουμε η συσκευή να διαθέτει μία οθόνη Full HD+  6,5 ιντσών. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η οθόνη να έχει ρυθμό ανανέωσης άνω των 60Hz για να συμβαδίσει με τις προδιαγραφές που θα έχει και το Realme 6.

Κάποιες πληροφορίες που έχουμε, υποδηλώνουν ότι το Redmi Note 9 ίσως να μην είναι η μοναδική συσκευή που θα παρουσιαστεί σε αυτό το λανσάρισμα. Συγκεκριμένα το 91mobiles αναφέρει και για ένα επιπλέον Smartphone που θα έχει κύρια κάμερα στα 108MP, και υποθέτει πως θα είναι τα νέα Smatphone της σειράς Mi 10 στην παγκόσμια έκδοσή τους.

gsm mi10 8 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Είναι σχεδόν βέβαιο πως η RedMi θα μας παρουσιάσει αν όχι στην ίδια εκδήλωση – έστω αργότερα – και κάποια Pro έκδοση του RedMi Note 9. Μέχρι τις 12 Μαρτίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των συσκευών, είναι βέβαιο πως θα δούμε πολλά ακόμη teaser και πληροφορίες να εμφανίζονται στο διαδίκτυο, τις οποίες φυσικά θα σας μεταφέρουμε αμέσως μόλις γίνουν γνωστές, σε νέο άρθρο.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα