24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δοκίμασαν αν το νέο Mac Pro δουλεύει σαν… τρίφτης τυριού – Βίντεο

1 min read
36604431 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Φέτος η Apple παρουσίασε το νέο Mac Pro το οποίο κοστίζει περίπου 6.000 δολάρια. Ο υπολογιστής της Apple βαφτίστηκε από τους χρήστες του Διαδικτύου ως ο πιο ακριβός τρίφτης στον κόσμο, για το περίεργο σχέδιό του.


Να ελέγξει αν πραγματικά το νέο Mac Pro είναι ο πιο ακριβός τρίφτης τυριού στον κόσμο επιχείρησε η ομάδα του καναλιού του YouTube iFixit.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται πως η ιδέα να τρίψει κανείς τυρί στο Mac Pro της Apple δεν είναι πολύ καλή, καθώς το τυρί πέφτει κυρίως μέσα στο κουτί.

Αν και η ομάδα υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε τυρί τσένταρ, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου εξέφρασαν την εκτίμηση ότι το τυρί δεν ήταν αληθινό και έμοιαζε με πλαστελίνη, ενώ ορισμένοι απάντησαν πως έτσι είναι το τυρί στις ΗΠΑ.

«Και το λένε τυρί; Τι γίνεται με εσάς τους Αμερικανούς;» ρώτησε ένας χρήστης με έναν άλλο να απαντά «συμμερίζομαι την αηδία σας, αλλά αυτό πωλείται ως τυρί στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Το κανάλι iFixit αποσυναρμολόγησε το νέο Mac Pro, έναν από τους πιο ακριβούς υπολογιστές στον κόσμο, για να εξετάσει το εσωτερικό του.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα