Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Χiaomi : Κατοχυρώνει νέο λειτουργικό για συσκευές με Surround οθόνες (Mix Aplha)

1 min read
Xiaomi mi mix alpha renders 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο λειτουργικό της Xiaomi που στοχεύει ειδικά στις surround οθόνες και κάνει πλήρη χρήση της πλευρικής οθόνης.


Το νέο σύστημα κατοχυρώθηκε πρόσφατα ως σχεδιασμός για το γραφικό περιβάλλοντος χρήστη MIUI. Από τις εικόνες που βλέπουμε στην πατέντα ο σχεδιασμός της στοχεύει ειδικά στις surround οθόνες και κάνει πλήρη χρήση της πλευρικής οθόνης. Πριν από ένα χρόνο, η Xiaomi υπέβαλε αίτηση για το συγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντος σχεδίασης για μια «διεπαφή χρήστη για κινητά τηλέφωνα», η οποία έχει οθόνη από όλες τις πλευρές. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγκρίθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και είναι επίσημα στη βάση δεδομένων σχεδιασμού του WIPO, οπότε και εμφανίστηκε στο κοινό.

av | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η πατέντα δείχνει την κεντρική εμπρόσθια οθόνη και τις πληροφορίες που περνούν ή εμφανίζονται στο πλάι. Βλέπουμε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, την κάμερα, τον καιρό και τη διεπαφή για συντομεύσεις συστήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μπροστινές, οπίσθιες, αριστερές και δεξιά πλευρές του τηλεφώνου είναι οθόνες. Το εικονίδιο μηνύματος ειδοποίησης συστήματος εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου ενώ το εικονίδιο του διακόπτη συντόμευσης συστήματος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.

avvv | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi Mi MIX 4 ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2020

Όπως μπορείτε να δείτε στο σκίτσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα συντόμευσης στη δεξιά οθόνη για να τραβήξετε φωτογραφίες, να καταγράψετε βίντεο, να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, να ρυθμίσετε την ένταση ήχου και να ελέγξετε τη μουσική. Επιπλέον, στην αριστερή και δεξιά οθόνες εμφανίζονται πληροφορίες όπως σήμα, ώρα, καιρός και ισχύς μπαταρίας.

2019 12 18 20 06 10 Window | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
2019 12 18 20 06 17 Window | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας<

Αυτό το πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιβεβαιώνεται ότι η Xiaomi εξακολουθεί να έχει σχέδια για περισσότερες συσκευές τύπου Mi MIX Alpha.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα