28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

η Apple κατάργησε την καρτέλα “Αξιολογήσεις & Κριτικές” από όλες τις λίστες προϊόντων της

1 min read
Apple360ScreenPatent1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Tο AppleInsider σε πρόσφατο άρθρο του αναφέρει έναν αναγνώστη που παρατήρησε ότι η Apple κατάργησε την καρτέλα “Αξιολογήσεις & Κριτικές” από όλες τις λίστες προϊόντων της.

Καταργήθηκαν από τα site της Apple στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Αυτό δείχνει ότι η απομάκρυνση ήταν πράγματι σκόπιμη.

gsmarena 002 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
gsmarena 001 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Χρησιμοποιώντας αρχειοθετημένες εκδόσεις της ιστοσελίδας της Apple, διαπιστώθηκε ότι η αλλαγή τέθηκε σε ισχύ στις 17 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά τη νέα έκδοση του MacBook Pro 16 ιντσών – δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για σύμπτωση ή εσκεμμένη κίνηση.

Οι κριτικές των χρηστών προσφέρουν ένα είδος διαφάνειας με τα προϊόντα και μία αλληλεπίδραση όσον αφορά την ικανοποίηση τους στα προϊόντα όχι μόνο της Apple αλλά και του εκάστοτε κατασκευαστή. Παρέχει στους πελάτες την ευκαιρία να εξετάσουν τις πιθανές προκλήσεις που αντιμετώπισαν με το προϊόν που αγόρασαν. Τώρα που έχουν εξαφανιστεί εντελώς από την ιστοσελίδα της Apple, τι είδους μηνύματα μπορεί να στείλει η Apple στους πελάτες της;

Ίσως αυτή η κίνηση να αποσκοπεί στο να μην βγουν στην επιφάνεια όχι και τόσο αρμόζουσες κριτικές ιδίως αν λάβουμε υπόψη μας  τα σχόλια για τη σειρά της Apple TV Το Morning Show τα οποία δεν ήταν και ότι καλύτερο, πολλά από τα οποία προέρχονταν από το “Apple haters” όπως αποκαλύφθηκε στη συνέντευξη του Recode με τον σκηνοθέτη της παράστασης.

gsmarena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα