20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα πρώτα renders για το επόμενης γενιάς iPhone

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με φήμες και διαρροές, περιμένουμε από την Apple να ανακοινώσει το επόμενης γενιάς iPhone με ανανεωμένη σχεδίαση, και η ιστοσελίδα PhoneArena επιχείρησε να μας δώσει μία πρώτη εικόνα του με βάση όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.


Μάλιστα τα renders χρησιμοποίησε σε πρόσφατο άρθρο του το Forbes, στο οποίο επικαλούμενο διαρροές, ισχυρίζεται ότι η Apple πρόκειται να ανανεώσει το iPhone 12 χρησιμοποιώντας ως βάση το «iPhone 4». Έτσι, το πλαίσιο είναι περισσότερο τετραγωνισμένο και θυμίζει το πλαίσιο του iPhone 4, ενώ η εγκοπή (notch) αναμένεται να είναι μικρότερη.

iPhone-12-could-be-the-most-dramatic-iPhone-redesign-in-years.jpg.84333ac46c8eeaa6ed3163b306ff69aa.jpg

Η συσκευή στα renders του PhoneArena δείχνει να έχει τέσσερις κάμερες, ωστόσο στο Forbes ισχυρίζονται ότι θα παραμείνουν –τουλάχιστον για τις συσκευές του 2020- οι τρεις κάμερες, αλλά θα προστεθεί ένας αισθητήρας ToF (Time-of-Flight).

Ο τελευταίος θα είναι σε θέση να «χαρτογραφεί» το περιβάλλον σε απόσταση έως και πέντε περίπου μέτρων, με στόχο να προωθήσει τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας, μία τεχνολογίας που η Apple φαίνεται πως θέλει να επενδύσει (αν λάβουμε υπόψη επίσης και τις φήμες ότι ετοιμάζει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας).

960x02.jpg.1214b4ce8b9f17fd1ce97ddea62c9d0d.jpg

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το τρίο των συσκευών που θα παρουσιαστεί το Φθινόπωρο του 2020 θα διαθέτει δυνατότητες 5G (θα χρησιμοποιηθούν modems της Qualcomm) ενώ το USB-C ενδέχεται να αντικαταστήσει την τεχνολογία Lightning. Φημολογείται επίσης ότι η Apple ετοιμάζει και την επιστροφή του Touch ID, αλλά αυτή τη φορά ο αισθητήρας θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Όσον αφορά στο κόστος, αναμένεται εξαιτίας του νέου hardware, να αυξηθεί, για όλες τις συσκευές iPhone που θα παρουσιάσει του χρόνου η εταιρεία.

Πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα