Το Surface Pro X δεν το ‘χει με τα παιχνίδια

Παρά το γεγονός ότι το επερχόμενο Surface Pro X είναι όμορφο, από ότι φαίνεται το μοναδικό παιχνίδι που θα μπορείτε να παίξετε με αξιοπρέπεια είναι το Angry Birds.


Το Surface Pro X είναι μια συσκευή βασισμένη σε τεχνολογία ARM, η οποία είναι για Windows 10. Η Microsoft συνεργάζεται με την Qualcomm για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο chipset βασισμένο σε ARM SQ1, προσφέροντας στο Surface Pro X καλύτερη απόδοση.

Ωστόσο, η CPU ARM έχει αρκετά μειονεκτήματα, τα περισσότερα από τα οποία σχετίζονται με τα παιχνίδια.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από το Tablet Pro, το Surface Pro X προσπαθεί να τρέξει το Asphalt 9 ένα όχι και τόσο απαιτητικό παιχνίδι (που τρέχει ακόμα και σε ένα iPhone 5S), αλλά μάταια όμως.

Το Tablet Pro επισημαίνει επίσης ότι το Demo Forza Horizon 4 δεν μπορεί να εγκατασταθεί, λόγω του Surface Pro X που τρέχει ARM αντί x64. Το Demo Forza απαιτεί τουλάχιστον 2GB μνήμης βίντεο, που μόνο το Surface Pro X έχει, σύμφωνα με το Microsoft Store, ” Βγάζει μήνυμα “Couldn’t detect hardware.”

Ωστόσο, το Surface Pro X υποτίθεται ότι υποστηρίζει εφαρμογές 32 bit, χωρίς να υποστηρίζει καθόλου 64-bit, οπότε το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση του Demo Forza δεν μας εκπλήσει.

Τα καλά νέα είναι ότι τρέχει αρκετά καλά τα Angry Birds 2!

Από ότι δείχνουν τα πράγματα πάντως το Surface Pro X είναι για casual χρήστες που απλά θέλουν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να επεξεργαστούν κάποια έγγραφα ή να δουν τις εικόνες σε υψηλή ευκρίνεια και χρειάζονται κάτι λίγο μεγαλύτερο από ένα τηλέφωνο.

Αν δεν το έχετε τόσο με τα παιχνίδια όσο και με τις 64bit εφαρμογές και εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για την παραλαβή ενός Surface Pro X, μπορείτε να προ-παραγγείλετε ένα από το Microsoft Store εδώ.

Πηγή: mspoweruser

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967