17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Yahoo Groups η εταιρεία ανακοίνωσε την διαγραφή τους

1 min read
yahoo groups1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Yahoo ανακοίνωσε ότι θα διαγράψει όλο το περιεχόμενο από τις δωρεάν ηλεκτρονικές πλατφόρμες συζήτησης, Yahoo Groups.

Η Yahoo ανέφερε ότι ο ιστότοπος Yahoo Groups θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά οι χρήστες δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανεβάσουν νέο περιεχόμενο από τις 21 Οκτωβρίου. Από τις 14 Δεκεμβρίου όλα τα περιεχόμενα που έχουν καταχωρηθεί στο site θα διαγραφούν μόνιμα. Yahoo Groups

Το περιεχόμενο αυτό συμπεριλαμβάνει αρχεία, δημοσκοπήσεις, συνδέσμους, φωτογραφίες, φακέλους, βάσεις δεδομένων, ημερολόγια, συνημμένα αρχεία, συνομιλίες, ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανασκόπηση μηνυμάτων και ιστορικό μηνυμάτων.

«Έχετε μέχρι εκείνη την ημερομηνία για να αποθηκεύσετε οτιδήποτε ανεβάσατε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους από τον πίνακα ελέγχου απορρήτου του ιστότοπου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Yahoo.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι όλες οι δημόσιες ομάδες θα γίνουν ιδιωτικές, για να συνεχίσουν να παρέχουν στους διαχειριστές περιορισμένη πρόσβαση σε μερικές από τις ρυθμίσεις ομάδας και σε ορισμένα από τα εργαλεία διαχείρισης.

Οποιοδήποτε νέο μέλος της ομάδας θα χρειαστεί να ζητήσει κάποια πρόσκληση ή να προσκληθεί από ένα διαχειριστή για να μπορεί να συμμετάσχει σε μια ιδιωτική.

Το Yahoo συνεχίζοντας αναφέρει ότι όσοι χρήστες εξακολουθούν να επιθυμούν να μοιραστούν πληροφορίες και αρχεία από τα Yahoo Groups, μπορούν να το κάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε με τις ομάδες σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αναζητάτε ιδιωτικές ομάδες στον ιστότοπο», αναφέρει η εταιρεία.

Η Yahoo δεν ανέφερε τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση στην ανακοίνωσή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Yahoo εξαγοράστηκε από την Verizon, με μια συμφωνία αξίας 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η αγορά ολοκληρώθηκε το 2017.

Νωρίτερα φέτος, η Verizon είπε αντίο στην Tumblr, την οποία πώλησε στην Automattic, τη μητρική εταιρεία του WordPress. Η Verizon είχε αποκτήσει και την Tumblr σαν μέρος της συμφωνίας αγοράς της Yahoo.

Η Yahoo είχε αγοράσει την Tumblr το 2013 με μια συμφωνία αξίας 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: SecNews.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα