29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Maps : incognito mode έρχεται σύντομα

1 min read
Google Maps app Pixel 2 XL AA 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αναμφισβήτητα τα Google Maps είναι πολύ αγαπητά στους χρήστες, αλλά η Google φαίνεται ότι έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι της και εργάζεται για δύο επιπλέον προσθήκες στην υπηρεσία χαρτογράφησης.

Η εταιρεία δοκιμάζει έναν τρόπο ανώνυμης περιήγησης στην έκδοση προεπισκόπησης των Χαρτών Google (έκδοση 10.26), σύμφωνα με τo AndroidPolice. Η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του Google Chrome θα μπορεί πλέον να μην καταγράφει το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης στη συσκευή ή στο λογαριασμό σας στο Google.

Η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης Google Maps δεν αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας, ενημερώνει το ιστορικό τοποθεσίας / κοινόχρηστες τοποθεσίες σας ή χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας για να προσαρμόσει την εμπειρία σας. Δείτε ένα στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης Google Maps.Android Police

 

A screenshot of Google Maps incognito mode.

Αυτό μπορεί να είναι βολικό εάν δεν θέλετε να καταγράφονται οι αναζητήσεις σας  ή αναζητάτε ένα δώρο γενεθλίων και δεν θέλετε κάποιος να δει πού πηγαίνετε (εάν έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό ή στη συσκευή σας Google).

Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο εάν πηγαίνετε σε ένα μέρος που γνωρίζετε ότι δεν θα σας αρέσει και δεν θέλετε η Google να σας το προτείνει στα σχετικά μέρη.

Η λειτουργία ανώνυμης πλοήγησης Google δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο που έρχεται στην πλατφόρμα. Η XDA-Developers έχει επίσης αποκαλύψει αναφορές σε μια επιλογή πλοήγησης χωρίς μάτια “Eyes Free” στην έκδοση προεπισκόπησης της εφαρμογής.

Η λεγόμενη λειτουργία “Eyes Free” θα μειώσει προφανώς την ανάγκη να κοιτάξετε την οθόνη όταν περπατάτε, καθώς θα παρέχει πιο συχνή και λεπτομερή φωνητική καθοδήγηση.

Η XDA σημείωσε επίσης παραπομπές σε αναφορές συμβάντων για διάφορες καταστάσεις, όπως κατεστραμμένα οχήματα, εμπόδια στο δρόμο και κλείσιμο λωρίδων.

Tehnode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

androidauthority.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα