Το Facebook σταματάει την εφαρμογή ομαδική συνομιλίας βίντεο Bonfire

Το Facebook ξεκίνησε την εφαρμογή  ομαδικής συνομιλίας βίντεο “Bonfire” το 2017. Ήταν ένας κλώνος της εφαρμογής group video chat “Houseparty” που ήταν αρκετά δημοφιλής εκείνη την περίοδο διότι περιείχε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, οι συμμετέχοντες όταν άνοιγαν την εφαρμογή μπορούσαν να δουν ποιος είναι Online και να κάνουν Hangout.

Ωστόσο σήμερα το Facebook ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την εφαρμογή Bonfire καθώς δεν είχε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με αναφορές, η κατάταξη της εφαρμογής HouseParty στο App Store υποχώρησε στη 327η θέση πριν από ένα χρόνο και η εφαρμογή σταμάτησε να αποτελεί απειλή για το Facebook, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση του Facebook να σταματήσει το «Bonfire».

Η ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο έχει πλέον γίνει μια λειτουργία των άλλων εφαρμογών του Facebook, Instagram και Messenger. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει την Bonfire μέχρι και αυτό το μήνα.

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό, το Facebook ανέφερε:

In May we’ll be ending support for the Bonfire tests. We’ll incorporate elements of what we learned into other current and future products.

πηγή

Technode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967