20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy S10: Έρχεται το night mode

1 min read
Screenshot 2019 03 19 Galaxy S10 Pesquisa Google 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η νυχτερινή λειτουργία (night mode) του Pixel 3 είναι για πολλούς fans του Android το χαρακτηριστικό που όλοι ζηλεύουν και θέλουν να έχουν στις συσκευές τους και ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο ότι πολλοί κατασκευαστές προσπάθησαν να το μιμηθούν για να μπορέσουν να αποκτήσουν αξιοπρεπή εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τώρα είναι η σειρά της Samsung η οποία με μία ειδική ενημέρωση OTA φέρνει αυτό το χαρακτηριστικό το night mode στα Galaxy S10 και S10 +.

Οι φήμες έλεγαν ότι η Samsung θα έφερενε αυτή τη λειτουργία στις νέες ναυαρχίδες της στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, και όντως επιβεβαιώθηκαν καθώς η ενημέρωση OTA ήταν ήδη στα σκαριά.

Η νέα έκδοση που φέρνει το night mode στην εφαρμογή της κάμερας περιλαμβάνει και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Απριλίου 2019.

s10 night mode1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Galaxy S10 έρχεται ήδη με μια λειτουργία Bright Night η οποία όμως δεν ήταν επιλέξιμη από τον χρήστη, με το night mode ωστόσο μπορείτε να ρυθμίσετε και να τραβήξετε κανονικά τη φωτογραφία σας από την εφαρμογή της κάμερας.

Η νέα ενημέρωση τη στιγμή που μιλάμε έρχεται στις συσκευές στην Ελβετία καθώς η Samsung την διανέμει σταδιακά. Μπορείτε να ελέγξετε τη συσκευή σας για διαθέσιμες ενημερώσεις, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και από εκεί στο μενού ενημέρωση λογισμικού και αν είστε τυχεροί να την κατεβάσετε.

gizchina

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα