26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei: Aνακοίνωσε σήμερα τον Ετήσιο Απολογισμό της για το 2018

1 min read
huawei header | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ισχυρή άνοδο των εργασιών της ανακοίνωσε σήμερα η Huawei. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τον Ετήσιο Απολογισμό της για το 2018, τον οποίο ανακοίνωσε σήμερα, τα έσοδα από πωλήσεις ανήλθαν στα 721,2 Δις Γουάν Κίνας, παρουσιάζοντας ετήσια άνοδο κατά 19,5%. Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 59,3 Δις Γουάν Κίνας, αυξημένα κατά 25,1% σε ετήσια βάση.

Στη διάρκεια του 2018 η Huawei προχώρησε σε επενδύσεις στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) ύψους 101,5 Δις Γουάν Κίνας που αντιστοιχεί στο 14,1% του συνολικού κύκλου εργασιών της, στοιχείο που την κατατάσσει παγκοσμίως στη 5η θέση σύμφωνα με το EU Industrial R&D Investment Scoreboard του 2018.

Σε ότι αφορά το τομέα των τηλεπικοινωνιακών παροχών, η Huawei παρουσίασε τις νέες λύσεις της για δίκτυα 5G και SoftCOM AI, με κύριο άξονα να είναι όσο το δυνατόν πιο απλές στη χρήση και τη συντήρηση. Το 2018 συνεχίστηκε η διαρκής καινοτομία σε τομείς όπως η υψηλή οικιακή ευρυζωνικότητα και το Internet of Things (IoT), βοηθώντας τους παρόχους να αποκτήσουν νέες δυνατότητες ανάπτυξης. Το 2018 τα έσοδα από πωλήσεις της Huawei στο τομέα των τηλεπικοινωνιακών παροχών ανήλθαν στα 294 Δις Γουάν Κίνας. (περίπου στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος).

Στο τομέα εταιρικών πελατών η Huawei συνέχισε να παρέχει υπηρεσίες Cloud, big data, Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και λύσεις ΙοΤ, όπως επίσης και ένα μεγάλο εύρος προϊόντων για data centers, all flash storage και WiFi. Με την ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών στη ψηφιακή πλατφόρμα της, η Huawei έχει διευκολύνει τη κατασκευή έξυπνων πόλεων, ασφαλών πόλεων και έξυπνων εγκαταστάσεων, συμβάλλοντας στο ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της στους τομείς των οικονομικών, μεταφορών και ενέργειας. Το 2018 τα έσοδα από πωλήσεις της εταιρίας στο τομέα εταιρικών πελατών ανήλθαν στα 74,4 Δις Γουάν Κίνας και ήταν αυξημένα κατά 23,8% σε ετήσια βάση.

Στον τομέα του Cloud, η Huawei παρέχει 160 Cloud υπηρεσίες (services) και 140 λύσεις. Εργάστηκε στενά με τους συνεργάτες της για την εξυπηρέτηση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας 40 ζώνες διαθεσιμότητας σε 23 περιοχές (regions). Η Huawei έχει εμπλουτίσει τον κατάλογο των συνεργατών της σε περισσότερους από 6,000 σε αυτόν τον τομέα και διερευνά ενεργά τη χρήση των υπηρεσιών AI σε περισσότερα από 200 έργα σε πάνω από 10 κλάδους της βιομηχανίας.

Στο τομέα των κινητών, η Huawei αύξησε ακόμη περισσότερο το μερίδιο αγοράς των smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα ενίσχυσε περεταίρω τη θέση της στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Το 2018 τα έσοδα από πωλήσεις στο τομέα των καταναλωτών ανήλθαν σε 348,9 Δις Γουάν Κίνας αυξημένες κατά 45,1% ετησίως.

πηγή DigitalLife.gr

Y.Γ για να το κάνουμε πιο λιανά 1.000.000.000 Δισ Γουαν Κίνας = 132,790,000 Euro δες εδώ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα