25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook messenger: Easter Egg στείλτε ένα emoji ημισέληνο και ενεργοποιήστε το dark mode

1 min read
Το Facebook Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές IM, ανταλλαγής μηνυμάτων που λειτουργούν και κάτω από την κύρια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων το facebook  και επιτρέπει στους συνδεδεμένους χρήστες να αλληλοενημερώνονται εύκολα.
Facebook Messenger Dark Mode 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Facebook Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές IM, ανταλλαγής μηνυμάτων που λειτουργούν και κάτω από την κύρια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων το facebook  και επιτρέπει στους συνδεδεμένους χρήστες να αλληλοενημερώνονται εύκολα.

Ενώ υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες IM, συμπεριλαμβανομένου του σούπερ δημοφιλούς WhatsApp του Facebook, το Facebook Messenger έχει τις δικές του κλήσεις λόγω της στενής ενσωμάτωσής του στο Facebook.

Παρά τη μαζική υποδομή και τους πόρους του Facebook, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για το Facebook να εφαρμόσει τα ιδιαίτερα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Το dark mode είναι μία από αυτές τις λειτουργίες.

O επανασχεδιασμός του Messenger και το dark mode είναι μία ιστορία που ξεκίνησε τον Μάιο πέρυσι και ο επανασχεδιασμός για το Dark Mode το Σεπτέμβριο.

Ο απλούστερος επανασχεδιασμός άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως τον Νοέμβριο, αλλά πουθενά το dark mode.

Θα μπορούσατε βεβαίως να ενεργοποιήσετε το σκοτεινό θέμα μόνο με rooting και αν είχατε αρκετές γνώσεις σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Μέχρι τώρα….

Όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε , το Facebook έχει συμπεριλάβει ένα easter egg στο Facebook Messenger που ενεργοποιεί το σκοτεινό θέμα χωρίς πραγματικά να κάνετε τίποτα άλλο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα ημισέληνο emoji ([🌙] αυτό, ειδικά) σε οποιονδήποτε συνομιλητή στο Messenger, να βγείτε από την εφαρμογή εντελώς και να μπείτε ξανά.

Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το απεσταλμένο emoji φεγγάρι, και θα έχετε το dark mode στην οθόνη ρυθμίσεων σας.

Ακούγεται ανόητο, αλλά λειτουργεί, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Snapchat Alpha τοποθετώντας τις Βερμούδες στον Χάρτη Snap.

Η μέθοδος λειτουργεί τόσο στο Android όσο και στο iOS.

Facebook Messenger Dark Mode 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας Facebook Messenger Dark Mode 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή Phonearena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα