24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

To Redmi Note 7 θα κυκλοφορήσει στο Flipkart

1 min read
Η Xiaomi προωθεί την εκκίνηση του Redmi Note 7 στην Ινδία στο τέλος του μήνα. Ένα teaser στο Flipkart με το hashtag #JustHere φαίνεται να υπονοεί ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Flipkart.
7suVFvMyFAAnHeLAUZu2iA 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi προωθεί την εκκίνηση του Redmi Note 7 στην Ινδία στο τέλος του μήνα. Ένα teaser στο Flipkart με το hashtag #JustHere φαίνεται να υπονοεί ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Flipkart.

Το Redmi Note 7 ξεκίνησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα και έχει ήδη πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές. Δεν διαθέτουμε συγκεκριμένες ενδείξεις για την τιμή μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται ότι θα είναι αρκετά δελεαστική, σχεδόν τιμή ξεστοκαρίασματος θα λέγαμε στην εκδήλωση εκτόξευσης στο Νέο Δελχί.

jLbV8UpDxAwEodA2yncBEB 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Redmi Note 7 προδιαγραφές

Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη Full HD 6,3 ιντσών με ανάλυση οθόνης 2340×1080 pixel και αναλογία διαστάσεων 19,5: 9. Η οθόνη υποστηρίζει φωτεινότητα 450nits, αναλογία αντίθεσης 1.500: 1, ευαισθησία στον ήλιο και λειτουργία προστασίας ματιών.

Φοράει έναν Qualcomm Snapdragon 660 octa-core SoC με 3GB / 4GB / 6GB RAM και 32GB / 64GB εσωτερική αποθήκευση. Έρχεται επίσης με ειδική υποδοχή microSD για επέκταση μνήμης.

Το Note 7 περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 48MP (διάφραγμα f / 1.8) και μια δευτερεύουσα κάμερα 5MP με τεχνολογία AI. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα snapper 13MP που βρίσκεται στην εγκοπή της οθόνης. Είναι επίσης εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά όπως το AI Smart Beauty και το AI Face Unlock.

gzAd5vcb3HGRHfrtaritiU 970 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η συσκευή διαθέτει μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και διαθέτει επίσης μια συσκευή υπέρυθρης ακτινοβολίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να την χρησιμοποιούν ως τηλεχειριστήριο. Ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στον γυάλινο πίσω πίνακα του smartphone. Το Redmi Note 7 θα τρέξει το Android 9 Pie με βάση το MIUI 10 out-the-box.

Το τηλέφωνο θα έχει μια μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη Quick Charge 4.0. Με ένα γρήγορο φορτιστή 18 W (για αγορά ξεχωριστά), το τηλέφωνο μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μία ώρα και 43 λεπτά.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στις 28 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. στο Νέο Δελχί και θα είναι διαθέσιμο για αγορά online αμέσως μετά την παρουσίαση του.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.techradar.com/news/redmi-note-7-teased-as-a-flipkart-exclusive

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα