19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy S9 – Ενημέρωση σε Android 9 Pie στις ΗΠΑ

1 min read
Η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση Android 9 Pie για το Galaxy S9 / S9 + στις Ηνωμένες Πολιτείες,
Unlocked Samsung Galaxy S9 starts receiving Android 9 Pie update in the U.S1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση Android 9 Pie για το Galaxy S9 / S9 + στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τα επώνυμα μοντέλα με την ονομασία carrier ήταν τα μόνα που μπόρεσαν να την λάβουν. Όλοι οι μεγάλοι πάροχοι δικτύων κινητής τηλεφωνίας της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των AT & T, Sprint, T-Mobile και Verizon, έχουν ήδη αναβαθμίσει τις συσκευές Galaxy S9 και S9 + στο Android 9 Pie, γεγονός που απογοητεύει τους ιδιοκτήτες των ξεκλειδωμένων συσκευών.

Αν και η Samsung πρωωθούσε πρώτα ενημερώσεις για τα ξεκλείδωτα smartphones η εταιρεία έχει μια άλλη πολιτική στις Η.Π.Α. όπου οι πάροχοι είνα αυτοί που έχουν τον κύριο λόγο και αυτοί που προσφέρουν τις σημαντικές ενημερώσεις Android OS.

Είναι απολύτως λογικό άλλωστε αφού χωρίς τη βοήθεια αυτών, κανένα σημαντικό εμπορικό σήμα δεν θα μπορούσε να επιτύχει σε μια τέτοια ανταγωνιστική αγορά, ειδικά όταν πρόκειται για μοντέλα ναυαρχίδες.

Πάντως σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση η Samsung έχει τελικά ξεκίνησει την διάθεση του Android 9 Pie και για υπόλοιπες συσκευές Galaxy S9 στις ΗΠΑ παρόλο που δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ακόμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι τα ξεκλειδωμένα Galaxy Το S9 + θα μπορούν να αναβαθμιστούν.

 

Unlocked Samsung Galaxy S9 starts receiving Android 9 Pie update in the U.S.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη ενημέρωση, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο αποθήκευσης. Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης που επισυνάπτεται στο άρθρο, θα χρειαστείτε περίπου 1,8GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς περιέχει και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου, καθώς και το νέο interface One UI .

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.phonearena.com/news/Unlocked-Samsung-Galaxy-S9-Android-9-Pie-update_id113765

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα