29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ZTE θα παρουσιάσει μια «νέα συσκευή Axon» και μια «νέα ναυαρχίδα 5G» στην έκθεση MWC 2019 στην Βαρκελώνη.

1 min read
Είμαστε μόνο μια εβδομάδα μακριά από την επίσημη έναρξη του MWC 2019, αλλά σαν να μην έφτανε μόνο αυτό έχουμε ήδη εξελίξεις σε συναρπαστικές ανακοινώσεις προϊόντων στη βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας.
ZTE has a new Axon device and a new 5G flagship coming to MWC 2019 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είμαστε μόνο μια εβδομάδα μακριά από την επίσημη έναρξη του MWC 2019, αλλά σαν να μην έφτανε μόνο αυτό έχουμε ήδη εξελίξεις σε συναρπαστικές ανακοινώσεις προϊόντων στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας.

Μια ακόμη εταιρεία προστίθεται σήμερα στον κατάλογο των εκθετών της MWC.

Η ZTE σχεδιάζει να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, στις 10:30 CET, σύμφωνα με μια (όχι τόσο) κρυφή δημοσίευση στην κινεζική πλατφόρμα microblogging Weibo.

Αν και δεν είναι απολύτως σαφές εάν η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει μία ή δύο συσκευές στο Mobile World Congress 2019, γνωρίζουμε ότι έρχεται νέα “νέο Axon” και μια “νέα ναυαρχίδα 5G”. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μία ναυαρχίδα με την ονομασία Axon θα προσφέρει υποστήριξη για σούπερ γρήγορα δίκτυα 5G ή θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο handset Axon να παρουσιάζεται ξεχωριστά από ένα high-ender με διαφορετικό όνομα 5G.

ZTE MWC 2019 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είμαστε σίγουρα περίεργοι να παρατηρήσουμε το επόμενο βήμα στις προσπάθειες επιστροφής της ZTE. Μετά από πτώχευση πέρυσι λόγω παραβιάσεων των εμπορικών κυρώσεων των ΗΠΑ και προσωρινής απαγόρευσης εισαγωγής που απειλούσε να γίνει μόνιμη, η εταιρεία έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην έκθεση IFA στο Βερολίνο με το Axon 9 Pro.

Οι πιθανότητες να δούμε τη “νέα ναυαρχίδα του 5G” της ZTE να προσφέρεται από έναν σημαντικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αλλά θα το δούμε αυτό στην MWC, όπως και η ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα σίγουρα θα φαίνεται εύλογη.

Όσον αφορά τις φήμες και τις διαρροές, μπορούμε να θυμηθούμε μόνο μία πρόσφατη συγκριτική αξιολόγηση πριν από την κυκλοφορία του ZTE Axon 10 Pro, το οποίο φαινεταινα φοράει τον υπερσύγχρονο νέο επεξεργαστή Snapdragon 855.

Αναμένονται συναρπαστικά πράγματα!

UPD: 26-02-2019 Δείτε εδω εξελίξεις

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.phonearena.com/news/ZTE-has-a-new-Axon-device-and-a-new-5G-flagship-coming-to-MWC-2019_id113764

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα