28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κι άλλο bug στο FaceTime της Apple?

1 min read
H Apple την προηγούμενη χρονιά επικεντρώθηκε κυρίως στη σταθερότητα του iOS 12 με νέες βελτιώσεις επιδόσεων για νέες και παλιές συσκευές παρέχοντας επίσης μια σειρά από ολοκαίνουργιες λειτουργίες και ενημερώσεις.
Another Group FaceTime bug discovered but this one is a lot less serious1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Apple την προηγούμενη χρονιά επικεντρώθηκε κυρίως στη σταθερότητα του iOS 12 με νέες βελτιώσεις επιδόσεων για νέες και παλιές συσκευές  παρέχοντας επίσης μια σειρά από ολοκαίνουργιες λειτουργίες και ενημερώσεις.

Το Group FaceTime ήταν ίσως το πιο αξιοσημείωτο add-on, προσελκύοντας πολλά θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια καθώς υποσχέθηκε υποστήριξη ταυτόχρονης τηλεδιάσκεψης με έως και 32 άτομα, δυστυχώς όμως αποτυγχάνοντας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών.

Αλλά ακόμα και όταν η Apple εκτέθηκε από έναν έφηβο βλέπε FaceTime Bug, (Δες κι εδώ) απενεργοποιώντας προσωρινά το χαρακτηριστικό μέχρι να ολοκληρωθεί τελικά η ενημέρωση του λογισμικού, φαίνεται να εξακολουθεί να έχει τα θέματα της η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Βέβαια το πρόσφατο σφάλμα είναι ήσσωνος σημασίας σε σχέση με το προηγούμενο και ευτυχώς δεν επηρεάζει την ασφάλεια του iPhone ή του iPad σας κατά τρόπο απολύτως προφανή.

Το πρόβλημα είναι ότι το Group FaceTime εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά για όλους τους χρήστες του iOS στην τελευταία έκδοση πλατφόρμας, όπως αναφέρουν οι MacRumors.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter όπως και σε μερικά φόρουμ παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν από μια κανονική κλήση FaceTime σε μια ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο, καθώς φαίνεται ότι είναι απενεργοποιημένη η επιλογή προσθήκης ατόμων σε υπάρχουσες κλήσεις.

Ένας χρήστης του φόρουμ MacRumors αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας ότι είναι γνωστό στους “ανώτερους” συμβούλους της Apple και, πιθανώς, οι μηχανικοί του ήδη εργάζονται σε μια λύση. Οι επίσημοι φορείς υποστήριξης της Apple που χειρίζονται το λογαριασμό Twitter είναι επίσης ενήμεροι για τον περιορισμό, υποδεικνύοντας στους χρήστες να ξεκινούν τις περιόδους σύνδεσης του Group FaceTime με “τουλάχιστον δύο επιπλέον” άτομα.

Με άλλα λόγια, το ίδιο το χαρακτηριστικό είναι λειτουργικό, αλλά για κάποιο λόγο η επιλογή “add person” δεν λειτουργεί όπως έχει προβλεφθεί. Αν και σίγουρα είναι ενοχλητικό, αλλά δεν είναι ένα κρίσιμο σφάλμα, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για μια σωστό, ολοκληρωμένο fix Group FaceTime.

George S. Metalllidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.phonearena.com/news/apple-group-facetime-bug-add-person-option-disabled_id113774

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα