27 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

LG V50: Νέο 5G κινητό με τριπλή κάμερα και 4000mΑh μπαταρία

1 min read
Γνωρίζαμε όλοι λίγο ή πολύ ότι η LG θα κυκλοφορούσε ένα 5G τηλέφωνο στις αρχές του 2019, όπως και κάθε αξιόλογος κατασκευαστής ΟΕΜ άλλωστε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, αλλά ούτε κάν τον υποψιαζόμασταν ήταν το όνομα της συσκευής: LG V50.
lg v50 thinq sprint 5g1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Γνωρίζαμε όλοι λίγο ή πολύ ότι η LG θα κυκλοφορούσε ένα 5G τηλέφωνο στις αρχές του 2019, όπως και κάθε αξιόλογος κατασκευαστής ΟΕΜ άλλωστε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, αλλά ούτε κάν τον υποψιαζόμασταν ήταν το όνομα της συσκευής: LG V50.

Επιβεβαιώνοντας μία προηγούμενη αναφορά από τα κορεάτικα Μ.Μ.Ε. ο Evan Blass μόλις δημοσίευσε κάποια renders από μία Sprint έκδοση του LG V50 ThinQ. Φαίνεται πολύ κομψό και υπάρχουν κανα δυό πραγματάκια που αξίζει να αναφερθούμε.

Το LG V50 μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τον προκάτοχο του το V40. Υπάρχει μια εγκοπή, μικροσκοπικές στεφάνες, ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένος στο πίσω μέρος μία διάταξη οριζόντιας τριπλής κάμερας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το V40 είναι ένα κινητό μόνο μερικών μηνών, είναι πιθανό η LG να επαναχρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για μια νέα συσκευή.

Σε αντίθεση με την ανταγωνίστρια της Crosstown τη Samsung και τους υπόλοιπους, η LG τοποθετεί εδώ σε έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι κακή ιδές, καθώς η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην εμπρόσθια όψη στην οθόνη εξακολουθεί να είναι λίγο πιο αργή και όχι και τόσο αξιόπιστη.

Μια αξιοσημείωτη αλλαγή είναι ότι οι κάμερες δεν προεξέχουν από το σώμα της συσκευής, πράγμα που μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: η LG βρήκε έναν τρόπο να συρρικνώσει τις κάμερες ώστε να ταιριάζουν σε ένα σώμα περίπου 7,5mm. ή, το V50 είναι ελαφρώς παχύτερο από το V40, ενδεχομένως να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη μπαταρία. Η τελευταία επιλογή είναι πιο πιθανή.

Η LG ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το πρώτο της 5G τηλέφωνο θα παρουσιαστεί στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη με μια μπαταρία 4.000mAh και ένα προηγμένο σύστημα ψύξης. Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε αν το τηλέφωνο θα ήταν το V50, αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;

Στην πραγματικότητα, τα renders που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν ότι το LG V50 θα παρουσιαστεί στην MWC καθώς και η ημερομηνία που εμφανίζεται στην εικόνα είναι η Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου.

Το logo Sprint 5G είναι κυριολεκτικά μέσα στα μούτρα σας. Όπως είναι συνηθισμένoi οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών, η Sprint δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτησή της με αυτή το μεγάλο λογότυπο 5G στο κίτρινο χρώμα της Sprint στο πίσω μέρος.

Εάν το 4G rollout είχε κάποια ένδειξη, αυτό το λογότυπο θα διακρίνεται εμφανώς στις λιανικές μονάδες και σε όλο το μάρκετινγκ της Sprint, έτσι γαι να το συνηθίσετε καλύτερα. Η ένδειξη 5G είναι ορατή στη γραμμή κατάστασης. Τουλάχιστον είναι αληθινό και όχι το ψεύτικο και παραπλανητικό λογότυπο “5G E”.

Σε γενικές γραμμές, το LG V50 φαίνεται πολύ συμβατικό. Ο κύριος λόγος ύπαρξής του είναι πιθανώς να χρησιμεύσει ως βιτρίνα για το 5G και δεν πιστεύουμε ότι θα έχει να φοβηθεί κάτι από τους ανταγωνιστές που κι εκείνοι με τη σειρά τους “αγχώνονται” για το τι θα παρουσιάσουν.

Από όσο δείχνουν τα πράγματα Θα είναι ακριβούτσικη συσκευή, εξαιτίας της πολυπλοκότητας του 5G. Ας ελπίσουμε ότι το LG G8 ThinQ θα σώσει την κατάσταση.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.androidauthority.com/lg-v50-thinq-sprint-5g-954854/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα