28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ivacy VPN

1 min read
windows central ivacy stack social press1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στη σύγχρονη εποχή της πληροφορίας η ιδιωτικότητά μας και την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων είναι από τις πρώτες προτεραιότητες που πρέπει να έχουμ.

Πολύ συχνά χρήστες διαφόρων υπηρεσιών πέφτουν θύματα επίδοξων χάκερς και κακόβουλων με αποτέλεσμα κωδικοί, προσωπικά emails και άλλα δεδομένα να βρίσκονται εκτεθειμένα.

Έχοντας όμως μία ποιοτική υπηρεσία VPN που θα μπορεί να σας προστατεύσει και να κρατήσει την ανωνυμία σας online είναι το ιδανικό.

Εδώ έρχεται το Ivacy VPN, μια εξαιρετική ανανεωμένη υπηρεσία VPN που σας προσφέρει κοινή χρήση αρχείων με γρήγορες ταχύτητες, προστατεύοντας εντελώς την ταυτότητά σας και την ανωνυμία σας.

Το δελεαστικό βέβαια είναι η συνδρομή της υπηρεσίας στα μόλις  49,99 δολάρια, για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ χρονική διάρκεια.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα μίας υπηρεσίας VPN είναι η δυνατότητα streaming δεκάδων χιλιάδων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων από όλο τον κόσμο.

Επίσης ένα ποιοτικό VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε πλήρως τους γεωγραφικούς περιορισμούς, ώστε να μπορείτε να έχετε στη διάθεση οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείτε.

Το Ivacy VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε περισσότερους από 450 διακομιστές και σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο καθώς είναι επίσης και επίσημος συνεργάτης του National Cyber Security Alliance, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της ιδιωτικότητας.

Αν ανησυχείτε για την κατάσταση της διαδικτυακής ζωής και την ανωνυμία σας στις περιηγήσεις σας στο αλλά και τις ταχύτητες, το Ivacy VPN σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα σας κάνει να τα ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και τους περιορισμούς και να μπορείτε πλέον να σερφάρετε με ασφάλεια.

Δεν υπάρχει πλέον αποκλεισμός περιεχομένου, προστατευμένοι από επιθέσεις και κακόβουλους, hacking, spyware ή οποιαδήποτε άλλη επιτήρηση και χωρίς ανησυχίες για την ιδιωτική σας ζωή.

Ελέγξτε το Ivacy VPN στις προσφορές των Windows Central Digital με μια συνδρομή εφ’ όρου ζωής μόνο για μόλις 49,99 δολάρια!

Πιστεύω ότι αξίζει στην τιμή που προσφέρεται… τσεκάρετε το!

George S. Metallidis

Πηγή https://www.windowscentral.com/want-vpn-life-get-ivacy-only-30

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα