video editors

Το Premiere Pro της Adobe είναι ένας εξαιρετικός επεξεργαστής βίντεο που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη τη βιομηχανία γραφιστικών και σχεδίου, αλλά δεν είναι ο μοναδικός  επεξεργαστής βίντεο. Σας παραθέτουμε τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές αντί του Adobe Premiere Pro για υπολογιστές με Windows. Βασικό πλεονέκτημα, πολλές από αυτές δεν απαιτούν συνδρομή όπως το Adobe Premiere Pro.

cyber powerdirector | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φθηνότερη ισχύς
Cyberlink Power Director

Το Cyberlink Power Director διαθέτει αρκετές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο υψηλής ποιότητας, όπως υποστήριξη πολυμέσων, επεξεργασία βίντεο 360 και παρακολούθηση κίνησης ανά καρέ. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών επεξεργασιών και έρχεται σε χαμηλότερη ετήσια τιμή από το Adobe Premiere Pro.

$ 100 / έτος στο Cyberlink

TechNode.gr - ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ολα σε ένα
DaVinci Resolve

Το DaVinci Resolve είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο “όλα σε ένα” το οποίο δεν απαιτεί να αφήσετε την εφαρμογή να κάνει πράγματα όπως τα Fusion εφέ , τα γραφικά κίνησης και την προηγμένη διόρθωση χρώματος. Εάν θέλετε μια πιο ελαφρύτερη επεξεργασία βίντεο, υπάρχει και μια δωρεάν έκδοση .

299 δολάρια στο BlackMagic

TechNode.gr - ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

video editors

Adobe-light
Adobe Premiere Elements

Το Adobe Premiere Elements είναι το μικρό αδερφάκι του Adobe Premiere, δεν μοιράζεται τη δύναμη του αδελφού του με βάση τις συνδρομές, αλλά είναι κατάλληλο για χρήστες που θέλουν να κάνουν πιο απλά βίντεο. Διαθέτει εργαλεία αυτόματης δημιουργίας και δυνατότητες γρήγορης επεξεργασίας που είναι περισσότερο ενθαρρυντικά για τους νέους χρήστες επεξεργασίας βίντεο.

$ 100 στην Adobe

TechNode.gr - ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Professional grade
Avid’s Media Composer

Το Avid’s Media Composer είναι ένα ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που χρησιμοποιείται στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές βιομηχανίες. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Media Composer για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν έκδοσης . Το Avid έχει ένα χρήσιμο γράφημα για να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων. Οι εκδόσεις ποικίλλουν αρκετά και η καθεμιά είναι εξίσου ανταγωνιστική με διαφορετικές κατηγορίες τιμών.

$ 50 / έτος στο Avid

TechNode.gr - ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Built-in
Photos app

Η εφαρμογή “Φωτογραφίες”  είναι ενσωματωμένη στα Windows 10 και δεν προορίζεται για επαγγελματίες επεξεργαστές βίντεο, ωστόσο μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε βασικές επεξεργασίες .

Δωρεάν στη Microsoft

Είτε επεξεργάζεστε οικογενειακά απλά καθημερινά βίντεο είτε με πιο επαγγελματικό περιεχόμενο για ταινίες και τηλεόραση, υπάρχει ένας επεξεργαστής βίντεο για εσάς. Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική εφαρμογή που για μια δημιουργική καριέρα, θα συνιστούσα το Avid’s Media Composer. . Αν ψάχνετε για έναν ισχυρό επεξεργαστή βίντεο που δεν απαιτεί συνδρομή, θα συνιστούσα τη λύση DaVinci Resolve 15.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή