25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα καλύτερα χειριστήρια του 2019 για το Playstation 4

1 min read
ps4 scuf custom impact honeycomb black1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όσον αφορά την ποικιλία των χειριστηρίων για το Playstation 4 είναι πολύ μεγάλη ώστε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό gamer.


Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές που προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία είτε είστε ένας απαιτητικός gamer, είτε έχετε πιτσιρίκια που είναι πωρωμένα με την κονσόλα ή απλά θέλετε να περάσετε την ώρα σας.

Διαλέχτε παρακάτω τα καλύτερα χειριστήρια για το Playstation 4 για το 2019.

impactsleeveheroimage 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η γνωστή φόρμα Scuf Impact

Τα χειριστήρια Scuf χρησιμοποιούνται από ένα ευρύ κοινό pro-gamers και η αλληλεπίδραση και η εμπειρία που προσφέρουν είναι η τελευταία καλύτερη προσπάθεια της εταιρείας για το PS4. Το βασικό τους σχήμα είναι όπως το κανονικό χειριστήριο PlayStation DualShock 4, αλλά οι λαβές είναι μακρύτερες και η όλη κατασκευή είναι με πιο λίγες γωνίες.

ps4 controller red | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο προπάτωρ! Sony DualShock 4

Αν δεν είναι σπασμένο, μην το φτιάχνεις ετσι?? Το Sony DualShock 4 είναι το στανταρ χειριστήριο του PS4 και γι αυτό το deisgn του είναι αυτό που περιμένουμε. μπορεί να σας αρέσει αλλά θα θέλατε βρε παιδάκι μου να είναι λίγο πιο ενδιαφέρον… Η Sony έχει το διαθέτει σε μία μεγάλη γκάμα και σε διαφορετικά χρώματα.

nacon revolution ps4 controller v2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ασύμμετρη απειλή Nacon Revolution V2

Μερικά φιλαράκια λατρεύουν το PS4 αλλά θα θέλανε το χειριστήριο εεε να μοιάζει λίγο του Xbox One με τους αντισταθμισμένους τους μοχλούς του. Πολλοί βρίσκουν αυτόν τον σχεδιασμό πιο εργονομικό και έτσι το Nacon Revolution V2 είναι μία πολύ καλή επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε. Είναι ενσύρματο με καλώδιο, έτσι δεν μπορείτε να κάθεστε στην κουζίνα και να παίζετε στο υπνοδωμάτιο (lol) αλλά το σχήμα του και  η δομή είναι αρκετά όμοιο με το Xbox. Είναι με υποδοχή USB-C που σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδέσετε και στον υπολογιστή. σας

hori mini | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κλασσικό συμπαγές – Hori Mini Wired Gamepad

Χρειάζεστε ένα σταθερό χειριστήριο για μικρά χεράκια … χμμμ όπως αυτά των παιδιών σας ή των ανηψιών ή δεν ξέρω και εγώ τι? που να μη κοστίζει και πολύ γιατί ατυχήματα συμβαίνουν; Ή ίσως είστε ένας απλός PS4 gamer που χρειάζεται κάτι συμπαγές. Εδώ λοιπόν έρχεται το εξαιρετικό Hori Mini Wired Gamepad. Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για ένα ενσύρματο χειριστήριο. Το touchpad λείπει, το οποίο είναι εντάξει, αλλά υπάρχει ένα κουμπί στη θέση του αν ποτέ το χρειαστείτε.

ps4 hori | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ΗΕΛΛΟΟΟ Xbox σχεδιασμός

Εάν είστε παίκτης του PS4 αλλά πάντα προτιμούσατε το στυλ και την αίσθηση του χειριστηρίου του Xbox, έχω υπέροχα νέα για εσάς. Ο ελεγκτής Hori Onyx σας δίνει όλες τις λειτουργίες ενός χειριστηρίου PS4 αλλά με διαφορετική μορφή. Παίρνετε μια ευρύτερη και πιο ζεστή λαβή με αντισταθμισμένους μοχλούς και έτσι έχετε την ίδια αίσθηση όπως θα παίζατε Χbox σας.

hori fighting commander | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

HORI o commantatourk

Είναι ένα από μοναδικά χειριστήρια για fighting games, το HORI Fighting Commander έχει τοποθετημένα τα κουμπιά R1 Και R2 από την ίδια πλευρά για τι άλλο φυσικά.;; για υπέροχα combos στα αγαπημένα σας fighting games. Τα μοχλάκια είναι θαμμένα για να σας δίνει περισσότερο χώρο για φτιάχνετε combos, και πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως μια εναλλαγή R / L κουμπιών και ένα προγραμματιζόμενο κουμπί Turbo για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άνετα με οποιονδήποτε μαχητή διαλέξτε στην αρένα.

Εν κατακλείδι μπορείτε να διαπιστώστε ότι υπάρχει μία πληθώρα επιλογών εξαιρετικών χειριστηρίων για το PS4. Όλα όσα προαναφέραμε θα σας προσφέρουν μία αξέχαστη μοναδική εμπειρία παιξίματος ότι τύπος παίχτη και αν είστε. Θα θέλαμε να σταθούμε στην πρώτο χειριστήριο που παρουσιάσαμε το Scuf Impact, δεν μπορείς να το πεις και φτηνό αλλά αν το πιάσεις στα χέρια σου…. δεν θα το αφήνεις πραγματικά μοναδική εμπειρία …..

androidcentral

Playstation 5 : Νέα πιθανή τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα