30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Samsung Galaxy Note 20 ενδέχεται να παρουσιαστεί σε online εκδήλωση λόγω της πανδημίας

1 min read
Untitled design 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung ενδέχεται να παρουσιάσει το Galaxy Note 20 σε μια διαδικτυακή εκδήλωση τον Αύγουστο. Αυτό σύμφωνα με μια έκθεση της Νότιας Κορέας, η οποία ισχυρίζεται ότι η εταιρεία ενδέχεται να μην προγραμματίσει ένα συνέδριο «Unpacked» για την έναρξη των ναυαρχίδων Note της επόμενης γενιάς φέτος.

Η εταιρεία προφανώς εξετάζει αυτή τη λύση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Εάν η αναφορά αποδειχθεί ακριβής, θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο ένα τηλέφωνο ναυαρχίδα της Samsung.

Ο Νοτιο Κορεάτικος γίγαντας κυκλοφορεί συνήθως τα κορυφαία smartphone του στις περίφημες εκδηλώσεις «Unpacked» στις ΗΠΑ. Ενώ οι συσκευές Galaxy S-series συνήθως ανακοινώνονται τον Φεβρουάριο στο Σαν Φρανσίσκο, η σειρά Galaxy Note παρουσιάζεται τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη. Η πρώτη εκδήλωση «Unpacked» για την κυκλοφορία του Galaxy S20 πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί νωρίτερα φέτος, ωστόσο, αυτό ήταν πριν την έξαρση της πανδημίας. Τώρα, όμως επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει το Galaxy Note 20 ίσως παρουσιαστεί Online.

Το Galaxy Note 20 βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα γι αυτό ακόμη. Ωστόσο, πρόσφατες διαρροές υποδηλώνουν ότι η συσκευή ενδέχεται να τροφοδοτείται από το Exynos 992 SoC . Μπορεί επίσης να διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με επικεφαλής τον αισθητήρα Bright HM1 108MP της εταιρείας. Ωστόσο, μια πρόσφατη αναφορά έδειξε ότι ενδέχεται να μην εμφανιστεί το “Space Zoom” 100x στο Galaxy S20 Ultra.

Σημειώστε ότι η αναφορά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τη Samsung, οπότε ας κρατήσουμε λίγο πισινή ακόμα αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες στη συσκευή, αλλά ελπίζουμε ότι θα λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα