30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ένα απίθανο κόλπο για να ελευθερώσεις αποθηκευτικό χώρο στο iPhone σου!

1 min read
iphοne free memory1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πολλοί χρήστες iPhone κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο.


Ιδίως αυτοί που έχουν παλαιότερα μοντέλα των 16GB ή ακόμα και των 8GB με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελευθερωθούν έστω και λίγα MB χωρίς να σβήσουν κάποιες φωτογραφίες ή videos κ.λ.π.

Μην απελπίζεστε, ένα καλό παιδί στο Reddit, μας αποκάλυψε μία μεσοβέζικη λύση, που όμως δουλεύει, με την οποία μπορεί να σας ελευθερώσει σε λίγα δευτερόλεπτα αποθηκευτικό χώρο στο iPhone σας καλά μην φανταστείτε GB ολόκληρα, αλλά ίσως μερικές εκατοντάδες MB που δεν είναι και άσχημα.

iphone
digitallife.gr

 

  1. Μπείτε στο iTunes και πατήστε να ενοικιάσετε ή να αγοράσετε μία ταινία, κατά προτίμηση μεγάλη π.χ. The Lord Of The Ring.
  2. Η συσκευή σας φυσικά θα σας ενημερώσει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος διαθέσιμος και ξαφνικά ως διά μαγείας αν πάτε στις ρυθμίσεις θα δείτε ότι ο αποθηκευτικός σας χώρος έχει αυξηθεί!
iphone
digitallife.gr
iphone
digitallife.gr

Το μόνο μυστικό πίσω από αυτό είναι ότι η Apple πιθανόν διαγράφει άχρηστα δεδομένα τα οποία δεν μπορεί ο χρήστης να τα ελευθερώσει με κάποια διαδικασία μέσα από το iPhone π.χ. προσωρινά αρχεία κ.λ.π. τα οποία πολλές φορές καταλαμβάνουν αρκετό χώρο.

Πάντως αξίζει να το δοκιμάσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας εάν τελικά όλο το εγχείρημα  ήταν επιτυχές.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα