15 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

MindTheHack: H 1η ελληνική πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας που κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

1 min read
PLATFORM photo | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η MindΤheHack, νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, επαναπροσδιορίζει το πεδίο του τομέα αυτού με χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας.

Σε μια εποχή όπου οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται κατά 50% εβδομαδιαίως, η νεοσύστατη εταιρεία κυβερνοασφάλειας, MindTheHack, παρουσιάζει την καινοτόμο πλατφόρμα της, η οποία έρχεται να αντιμετωπίσει αυτό το επείγον πρόβλημα. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να πραγματοποιούν ελέγχους και εκτιμήσεις ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένου και του penetration testing – ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η πλατφόρμα επιτρέπει την αυτόματη προστασία σε πραγματικό χρόνο, προλαμβάνοντας τις επιθέσεις πριν αυτές πραγματοποιηθούν.

Η MindTheHack δημιουργήθηκε με μια βαθιά γνώση του κυβερνοχώρου και συνδυάζει τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης με την εξειδίκευση ηθικών hackers, παρέχοντας στις επιχειρήσεις ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο Forbes, το 93% των κυβερνοεπιθέσεων είναι επιτυχείς, ενώ οι δαπάνες για την αντιμετώπιση τους αναμένεται να φτάσουν τα 10,5 τρις δολάρια μέχρι το 2025. Η MindTheHack ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη με ένα δυναμικό εργαλείο, που προσφέρει άμεσες λύσεις, χωρίς την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση.

Δυνατότητες της Πλατφόρμας:

  • Αυτοματοποίηση: Ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου από την αρχή ως το τέλος, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
  • Διαφάνεια: Άμεση παρακολούθηση της διαδικασίας Security Assessment και penetration testing σε πραγματικό χρόνο.
  • Συνεχής Ενημέρωση: Αναγνώριση νέων ευπαθειών και απειλών, παρέχοντας ενημερώσεις μόλις εντοπιστούν.

Ο κ. Σταύρος Κηρύκος, συνιδρυτής και CEO της MindTheHack, αναφέρει: «Σχεδιάσαμε την πλατφόρμα μας με έμφαση στην αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια. Η εμπειρία μας και η ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς καθοδηγούν την προσέγγισή μας, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια σε όλες τις διαστάσεις.»

 «Είμαστε αφοσιωμένοι στον εντοπισμό και τη διαχείριση κάθε απειλής. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ανώτερη υπηρεσία που εμπιστεύονται οι πελάτες μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις», συμπληρώνει  ο συνιδρυτής και CTO της εταιρείας, κ. Γιώργος Ρακιτζής.

Η MindTheHack δεσμεύεται να παρέχει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς τα κατάλληλα εργαλεία για να παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τις κυβερνοαπειλές, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο αύριο.

Σχετικά με τη MindTheHack

Η MindTheHack ιδρύθηκε το 2023 στην Ελλάδα, με το όραμα να επαναστατήσει στο τοπίο της κυβερνοασφάλειας, ενώ αποτελεί την πρώτη ελληνική πλατφόρμα για penetration testing. Η MindTheHack ιδρύθηκε από τους Σταύρο Κηρύκο και Γιώργο Ρακιτζή, δύο κορυφαίους ειδικούς στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, με εκτεταμένη εμπειρία σε πολλαπλούς τομείς της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Ο Σταύρος Κηρύκος έχεις πραγματοποιήσει σπουδές στην Πληροφορική και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και έχει εργαστεί ως IT Director σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Ο Γιώργος Ρακιτζής έχει εργαστεί ως ανώτερος DevOps σε πολυεθνική εταιρεία. Οι δύο ιδρυτές έχουν λάβει το 1ο βραβείο στον τομέα του Internet of Things (IoT) το 2017 στο Λονδίνο, και επίσης έχουν βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MindTheHack, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://mindthehack.ai/

Δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα