28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple μπαίνει στο χορό των αναδιπλούμενων συσκευών με το “Apple Fold”

1 min read
apple fold | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Φήμες για μια αναδιπλούμενη συσκευή της Apple διαδίδονται όλο και πιο δυνατά, σηματοδοτώντας πιθανώς μια νέα εποχή στον κλάδο της τεχνολογίας. Αν και οι φήμες μπορεί συχνά να είναι απλώς ψίθυροι, στην συγκεκριμένη περίπτωση τροφοδοτούνται από αξιόπιστες αναφορές και διαρροές από τον κλάδο, που υποδηλώνουν ένα πιθανό λανσάρισμα το νωρίτερο το 2026. Ωστόσο, πριν αρχίσουμε να γιορτάζουμε την άφιξη ενός επαναστατικού “Apple Fold“, ας εξερευνήσουμε τις γοητευτικές αβεβαιότητες που περιβάλλουν αυτή την πολυαναμενόμενη συσκευή.

Οι αρχικές φήμες περιέγραφαν μια αναδιπλούμενη συσκευή 7-8 ιντσών, η οποία ενδεχομένως θα αντικαθιστούσε το αγαπημένο iPad mini. Αυτό πυροδότησε κύμα ερωτημάτων, δεδομένου ότι η Apple αναπτύσσει παράλληλα μια αναβάθμιση με οθόνη OLED για το iPad mini. Θα ακύρωναν πραγματικά τόσο γρήγορα ένα δικό τους προϊόν;

Το μυστήριο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν σκεφτόμαστε ότι και η Samsung και η LG φέρεται να έχουν υποβάλει δείγματα αναδιπλούμενων πάνελ σε μεγέθη 6 ιντσών και 7 ιντσών αντίστοιχα, υποδηλώνοντας την εξερεύνηση από την Apple μικρότερων μορφών. Ωστόσο, πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν μια πιο τολμηρή κίνηση – μια μεγαλύτερη οθόνη, πιθανώς 8 ιντσών, για το πρώτο τους αναδιπλούμενο. Αυτή η αλλαγή θέτει το ερώτημα – η Apple στοχεύει στην επαναπροσδιορισμό του iPad mini ή μήπως οραματίζεται κάτι εντελώς νέο;

gsmarena 002 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
GSMArena

Αν η Apple αποφασίσει να μπει στον χορό των αναδιπλούμενων, ο πιθανός συνεργάτης της για τα πάνελ οθόνης είναι πιθανό να είναι η Samsung Display, ένας έμπειρος βετεράνος στον τομέα. Με την εκτεταμένη εμπειρία τους στην προμήθεια αναδιπλούμενων πάνελ στην αδελφική τους εταιρεία Samsung Electronics, έχουν σαφές πλεονέκτημα.

Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η LG Display ίσως μπει στο παιχνίδι ένα χρόνο αργότερα, δημιουργώντας πιθανώς μια στρατηγική με δύο προμηθευτές. Ωστόσο, αυτός ο χορός παραμένει καθαρά θεωρητικός, καθώς η Apple κρατά τα χαρτιά της κλειστά.

Αργότερα, πιθανότατα γύρω στο 2028, η Apple μπορεί επίσης να λανσάρει ένα πτυσσόμενο προϊόν 20,25 ιντσών, το οποίο θα ονομάζεται είτε iPad είτε Mac. Φυσικά το μέγεθος 20,25 ιντσών αναφέρεται στην εσωτερική, αναδιπλούμενη οθόνη.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι μέλλει γενέσθαι

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα