27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple ανακοινώνει τη νέα λειτουργία «contingent pricing» για τις συνδρομές στο App Store

1 min read
app store money 11 e1702749857775 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα “contingent pricing” για συνδρομές στο App Store. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό δίνει στους προγραμματιστές έναν νέο τρόπο να «προσελκύουν και να διατηρούν συνδρομητές» προσφέροντας «μια μειωμένη τιμή συνδρομής, εφόσον είναι ενεργά εγγεγραμμένοι σε μία άλλη συνδρομή».

Σε μια ανάρτηση στον ιστότοπο της Apple Developer, η Apple εξηγεί:

Η ενδεχόμενη τιμολόγηση για συνδρομές στο App Store – είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που σας βοηθά να προσελκύσετε και να διατηρήσετε συνδρομητές – σας επιτρέπει να δίνετε στους πελάτες μια μειωμένη τιμή συνδρομής για όσο διάστημα είναι ενεργά εγγεγραμμένοι σε μια άλλη συνδρομή

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της νέας δυνατότητας ενδεχόμενης τιμολόγησης είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνδρομές από έναν προγραμματιστή ή δύο διαφορετικούς προγραμματιστές. Για παράδειγμα, η Apple εξηγεί ότι ένας προγραμματιστής θα μπορούσε να προσελκύσει νέους χρήστες να εγγραφούν προσφέροντας μια μειωμένη τιμή εάν είναι ενεργά εγγεγραμμένοι σε μια συνδρομή από έναν διαφορετικό προγραμματιστή.

Η ενδεχόμενη τιμολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνδρομές από έναν προγραμματιστή ή δύο διαφορετικούς προγραμματιστές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσφέρετε στους συνδρομητές του Ocean Journal premium την ευκαιρία να εγγραφούν στο Mountain Climber σε μειωμένη τιμή 4,99 δολάρια/μήνα αντί για την κανονική τιμή των 5,99 δολαρίων/μήνα. Οι πελάτες πληρώνουν την μειωμένη τιμή για όσο διάστημα παραμένουν συνδρομητές του Ocean Journal.

Οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν αυτές τις εκπτώσεις τιμών εντός της εφαρμογής σας, σε κανάλια μάρκετινγκ εκτός πλατφόρμας και σε προγραμματισμένες τοποθετήσεις στο App Store. Η Apple σάς βοηθά να διαχειριστείτε την υλοποίηση, παρέχοντας στους πελάτες μια απρόσκοπτη εμπειρία εξαργύρωσης και αγορών με βάση την ενδεχόμενη πρόταση τιμής που παρέχετε.

Η Apple λέει ότι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί πιλοτικά αυτήν τη νέα λειτουργία και οι προγραμματιστές μπορούν να εγγραφούν για να ειδοποιηθούν όταν είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες τον Ιανουάριο.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα