Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Amazon Drive κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου

1 min read
amazon drive techlog | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η πλατφόρμα αποθήκευσης cloud του Amazon Drive θα κλείσει στις 31 Δεκεμβρίου. Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε δεδομένα αποθηκεύονται στο Amazon Drive θα είναι προσβάσιμα μόνο μέσω του Amazon Photos ενώ θα μπορείτε να ανεβάζετε μόνο φωτογραφίες ή βίντεο.

Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Amazon Drive από ότι φαίνεται δεν θα διαγραφούν κάτι όμως που δεν διευκρίνισε αν όντως θα γίνει, όταν ανακοίνωσε αρχικά το κλείσιμο του Drive τον Ιούλιο του 2022 η Amazon.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε αρχεία από το Amazon Drive, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Amazon Photos website και να μεταβείτε στην καρτέλα “Φάκελοι”. Επιλέξτε τους φακέλους ή τα αρχεία που θέλετε να αποθηκεύσετε και πατήστε sτο κουμπί “Λήψη” που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα περιεχόμενα του Drive από την ιστοσελίδα του Amazon Drive, αν και αυτή η επιλογή θα εξαφανιστεί στις 31 Δεκεμβρίου. Οι χρήστες που έχουν αργή σύνδεση στο διαδίκτυο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή γραφείου Amazon Photos, καθώς μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία λήψης και να τη συνεχίσετε αργότερα χωρίς πρόβλημα.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα