23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δεν συνδέεται το χειριστήριο του PS4 στο PlayStation 5; Σας έχουμε τη λύση!

1 min read
PS4 piccc1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Παρόλο που ο ελεγκτής DualSense του PlayStation 5 είναι πολύ καλός και μας αρέσει πάρα πολύ το νέο Create button, ωστόσο να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας χειριστήριο DualShock 4 !

Στην πραγματικότητα, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον ελεγκτή PS4 με το PS5 για να παίξετε τίτλους PS4 στη νέα σας κονσόλα. Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά μερικές φορές, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο ελεγκτής PlayStation 4 DualShock δεν συνδέεται με το PS5. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο διαβάστε παρακάτω

Ζητήματα σύνδεσης ελεγκτή PS4 με PS5

Μπορεί κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίζουν το εξής πρόβλημα όπου όταν πάτε να συνδέσετε το PS4 DualShock απλώς να μην συνδέεται και πατώντας το κουμπί PS να αναβοσβήνει η λευκή λωρίδα φωτός και μετά να απενεργοποιείται!

Μην απογοητεύεστε και ελέγξτε τα παρακάτω:

  • Ενώ ο ελεγκτής PS4 είναι απενεργοποιημένος, πατήστε το κουμπί PS και το κουμπί “Share” έως ότου η φωτεινή γραμμή αναβοσβήνει λευκή. Αυτό θέτει το DualShock 4 σε λειτουργία σύζευξης και είναι βασικά ο τρόπος με τον οποίο συνδέετε τον ελεγκτή PS4 με Android, iPhone και άλλες συσκευές.
  • Στο PS5, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Αξεσουάρ.
αξεσουάρ ρυθμίσεων ps5
  • Στην καρτέλα Γενικά, μεταβείτε στο «Αξεσουάρ Bluetooth».
αξεσουάρ Bluetooth
  • Θα δείτε το «Wireless Controller» στην ενότητα «Αξεσουάρ που βρέθηκαν». Απλώς επιλέξτε το για να αντιστοιχίσετε το χειριστήριο με το PlayStation 5.
συνδέστε τον ελεγκτή ps4 στο ps5

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τον χρήστη που χρησιμοποιεί το χειριστήριο DualShock 4 και να ξεκινήσετε να παίζετε τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο PlayStation 5 χωρίς δύο χειριστήρια PS5.

Δεδομένου ότι ο νέος ελεγκτής DualSense είναι έτη φωτός μπροστά από τον ελεγκτή PS4 DualShock, να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS5 με τον παλιό ελεγκτή PS4. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι PS4 που έχετε εγκαταστήσει στο PS5 μπορεί να παίξει με τον ελεγκτή PS4 χωρίς προβλήματα.

Τις περισσότερες φορές, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το DualShock 4 με το PlayStation 5 και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς ταλαιπωρία. Ωστόσο, μερικές φορές τα πράγματα μπερδεύουν λίγο, καθιστώντας δύσκολο για τον ελεγκτή να κάνει σύζευξη με την κονσόλα σας.

Όπως και να έχει ελπίζουμε να βοηθήσαμε λίγο την κατάσταση και να σας δώσαμε μία λύση!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα