Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παιδικό κρεβατάκι με τεχνητή νοημοσύνη σας εξασφαλίζει μία ήρεμη νύχτα!

1 min read
koynia ai | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο στον κόσμο για τους νέους γονείς από τον ύπνο.

Ευτυχώς όμως που υπάρχει και η Cradlewise η οποία πραγματικά σκέφτεται τους νέους γονείς αφού σχεδίασε ένα “έξυπνο παιδικό κρεβατάκι” που χρησιμοποιεί AI (τεχνητή νοημοσύνη) και μια ενσωματωμένη οθόνη για να βοηθήσει το μικρό σας να κοιμηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να παραμείνει ήρεμο. Ακούγεται εκπληκτικό!

Το παιδικό κρεβατάκι της Cradlewise μέσω της AI μαθαίνει τις κινήσεις του μωρού όταν αρχίζει να κουνιέται και να ξυπνά και από κάποιο σημείο και μετά αρχίζει αυτόματα να ταλαντεύεται απαλά για να διευκολύνει το παιδί να κοιμηθεί και να παραμείνει ήρεμο πριν αρχίσει να κλαίει.

Μόλις το μωρό σας ξαναπέσει στον ύπνο, η κούνια απλά σταματάει να κουνιέται και να νανουρίζει το μωρό. Μπορεί επίσης να παίξει μουσική ή και να δημιουργήσει εξατομικευμένα πρότυπα για να είναι το μωρό σας ήρεμο και ασφαλή ή ακόμα και να το αφυπνίζει με τους αγαπημένους του ήχους.

dims?image uri=https%3A%2F%2Fs.yimg | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ενσωματωμένη οθόνη της κούνιας σας δίνει πλήρη εικόνα και ζωντανή ροή βίντεο για να μπορείτε να ελέγξετε το μωράκι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η εφαρμογή σας παρέχει επίσης αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο κοιμάται το παιδί σας ενώ μπορείτε ακόμα να στέλνετε ειδοποιήσεις και να ελέγχετε τις λειτουργίες της κούνιας.

Σύμφωνα με την εταιρεία η κούνια αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην παγκόσμια αγορά! Οπότε νέοι γονείς κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα