17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung ακολουθεί τα χνάρια της Apple και καταργεί το φορτιστή από το Galaxy S21 Retail Box

1 min read
samsung galaxy s21 removes charger from | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung κυκλοφόρησε σήμερα τη πολυπόθητη σειρα Galaxy S21 και φυσικά όπως όλοι φοβόμασταν, ο κορεατικός γίγαντας αφαίρεσε το φορτιστή από τη συσκευασία.

Πλέον λοιπόν δεν μπορεί να κοροϊδεύει την Apple αφού κι αυτή με τη σειρά της κάνει να ίδια με τη γνωστή πλέον δικαιολογία περί προστασίας του περιβάλλοντος. Μπορείτε άλλωστε να διακρίνετε και το κουτί του Galaxy S21 στην παραπάνω εικόνα από το πόσο λεπτό είναι.

Τώρα θα μας πείτε ποιος ο λόγος να κάνει κάτι τέτοιο, μα φυσικά πρώτον, η εξωτερική συσκευασία περιέχει λιγότερο χαρτόνι λόγω του μικρότερου μεγέθους της και δεύτερον, βοηθά στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων και μπορεί και να σας πει μην πολυστεναχωριέστε αφού λίγο ή πολύ όλοι έχουμε από έναν φορτιστή στο σπίτι…

Το Galaxy S21 / S21 + / S21 Ultra 5G “έρχεται συσκευασμένο με ό, τι χρειάζεστε – USB Type-C καλώδιο για δεδομένα και φόρτιση, πινάκι για άνοιγμα της Sim και Οδηγό γρήγορης εκκίνησης”, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα προϊόντος για τη συσκευή.

Ο σοφός μας λαός λέει “μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες” έτσι λοιπόν και η Samsung που κάποτε κορόιδευε την Apple για την αφαίρεση του φορτιστή από τη σειρά iPhone 12, εκτίθεται….

Δείτε άλλωστε και την παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε…

Η Samsung χλευάζει μήλο για την αφαίρεση του φορτιστή iPhone 12

Να σας πούμε επίσης ότι στη συσκευασία δεν περιλαμβάνονται και τα ακουστικά!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα