20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung: Θα κυκλοφορήσει σύντομα smartphones με κάμερες 200MP

1 min read
Samsung Galaxy S20 Ultra camera review DSC 0841 1410x793 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο γνωστός σε όλους μας Ice Universe, που συχνά μοιράζεται αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα στον κλάδο των κινητών, ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου αισθητήρα κάμερας Samsung ISOCELL με ανάλυση 200MP.

Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, φέτος η Samsung θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα πολλούς καινοτόμους αισθητήρες κάμερας για smartphone . Και πολύ σύντομα τα πρώτα smartphone που θα εμφανιστούν στην αγορά θα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες κάμερας 200 megapixel.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αισθητήρες 108MP, οι οποίοι έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς πέρυσι, αναφέρονται ως 100MP, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η πραγματική ανάλυση του αισθητήρα 200MP της Samsung θα είναι 216MP.

Ο Ice Universe έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει τακιμιάσει με διάφορες εταιρείες και έχει πληροφορίες εκ των έσω όχι μόνο για το σχεδιασμό των smartphones, αλλά και για νέους αισθητήρες κάμερας, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος αισθητήρα 108MP και άλλου εξοπλισμού.

Η Samsung ετοιμάζει μια κάμερα 600 megapixel για smartphone

Επίσης ο ίδιος leakster Ice Universe ανακοίνωσε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει αισθητήρες με ανάλυση 600 megapixel, ανάλυση που θα ξεπεράσει τις δυνατότητες του ανθρώπινου ματιού.

Ο Ice Universe έχει επανειλημμένα επιβεβαιώσει ότι έχει επαφές στο τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας της Νότιας Κορέας και ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε πραγματικές εικόνες του Galaxy S20 και πολλές άλλες αξιόπιστες πληροφορίες, οπότε είναι αξιόπιστος.

EocmYTJVoAEuwtD | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτή η εικόνα δείχνει τι θα μπορούσε να είναι μια κάμερα 600 megapixel σε ένα smartphone εάν η Samsung δεν αλλάξει ουσιαστικά την τεχνολογία. Σε αυτήν την περίπτωση, η κάμερα και μόνο θα καταλαμβάνει το 12% της περιοχής του πίσω πλαισίου και η μονάδα της κάμερας θα προεξέχει 22 mm πάνω από το πίσω πλαίσιο του smartphone. Φυσικά, αυτό θα ήταν εξαιρετικά άβολο οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς η Samsung εφαρμόζει μια τόσο υψηλή ανάλυση στον αισθητήρα ISOCELL επόμενης γενιάς.

Είναι απίθανο τα smartphone με τέτοιες κάμερες να κυκλοφορήσουν στην αγορά το επόμενο έτος. Μετά τον 108MP αισθητήρα εικόνας της Samsung, οι εσωτερικοί χρήστες αναμένουν έναν αισθητήρα 192MP.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα