Το Xiaomi Mi 11 κυκλοφορεί στην Κίνα στις 28 Δεκεμβρίου

Πριν μερικές ημέρες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο σχετικά με το νέο chipset της Qualcomm τον Snapdragon 888 και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τώρα ετοιμαστείτε γιατί η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi 11 στις 28 Δεκεμβρίου φέτος στην Κίνα.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της Qualcomm με το νέο της chipset, οι OEM επιβεβαίωσαν ότι σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν τις νέες ναυαρχίδες τους με το Snapdragon 888 μέσα σε αυτές και οι Xiaomi, OPPO και Realme κι ενώ είχαμε υποθέσει ότι η Xiaomi θα λάνσαρε το Mi 11 κάποια στιγμή στις αρχές του επόμενου έτους, ο συνιδρυτής της εταιρείας κ. Lei Jun επιβεβαίωσε τώρα ότι η ναυαρχίδα της Xiaomi θα ανακοινωθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων  Weibo , ο κ. Jun ανακοίνωσε ότι το Xiaomi Mi 11 θα κυκλοφορήσει στις 28 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. και παρόλο που δεν αποκάλυψε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το Mi 11, άφησε να εννοηθεί ότι η συσκευή θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Πρόσφατες διαρροές υποδηλώνουν ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi 11 Pro, θα μπορούσε να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην οθόνη , συμπεριλαμβανομένου ενός πάνελ QHD + υψηλής ανάλυσης με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και νέες λειτουργίες οθόνης όπως MEMC, SDR-to-HDR upmapping και αναβάθμιση AI. Αν και καμία από αυτές τις λειτουργίες δεν είναι νέα στον κόσμο των smartphone Android, θα ήταν υπέροχο να βλέπουμε τέτοια τεχνολογία υψηλής ποιότητας να προσεγγίζει περισσότερους ανθρώπους με τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Xiaomi.

Περιμένουμε λοιπόν και τις υπόλοιπες εταιρείες να κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις καθώς έχουν ήδη αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες τους, συγκεκριμένα τη σειρά OPPO Find X3 και το Realme “Race”.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950