28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Διέρρευσαν οι τιμές του Samsung Galaxy S21

1 min read
S21MoneyHero 011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η επερχόμενη σειρά Galaxy S21 της Samsung φαίνεται αρκετά ωραία σύμφωνα πάντα με τις εικόνες, τα renders και τα βίντεο που διέρρευσαν πρόσφατα και που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Τώρα όμως η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε αφού κυκλοφόρησε μια διαρροή διαφορετικού είδους στο διαδίκτυο, και μιλάμε φυσικά για το πόσο βαθειά πρέπει να βάλει στην τσέπη του κάποιος που θέλει να αποκτήσει μία από αυτές τις συσκευές .

Οι πληροφορίες ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν τις τιμές κυκλοφορίας των Galaxy S21, S21 + και S21 Ultra στις ευρωπαϊκές αγορές. Αν και η τιμολόγηση αλλάζει σε διαφορετικές περιοχές ανάλογα με μια ποικιλία παραγόντων, αυτές οι λεπτομέρειες μας δίνουν μια ιδέα για το τι θα κοστίσουν τα νέα τηλέφωνα – και πώς θα μπορούσαν να συγκριθούν με τους προκατόχους τους. Εδώ είναι η πλήρης λίστα που έχει διαρρεύσει:

  • Samsung Galaxy S21 – 849 €
  • Galaxy S21 + – 1.049 € (1.099 € για 256 GB)
  • Galaxy S21 Ultra – 1.399 €

Η προηγούμενη γενιά 5G S20 ξεκίνησε στα 999 €, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια σημαντική πτώση τιμών αυτή τη φορά για το βασικό μοντέλο. Το S21 Ultra, από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι θα είναι λίγο ακριβότερο από το S20 Ultra, δεδομένου ότι το τηλέφωνο έκανε το ντεμπούτο του στα 1.349 €.

Πέρυσι, η Samsung δεν τα πήγε και τόσο καλά στις πωλήσεις της σειράς S20 λόγω πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της πανδημίας του COVID-19. Έτσι είναι λογικό για την εταιρεία να μειώσει την τιμή του S21 σε μια προσπάθεια αύξησης των πωλήσεων, αλλά μένει να δούμε πώς η Samsung μπορεί να δικαιολογήσει την αύξηση των τιμών για το κορυφαίο S21 Ultra.

Πάντως κοντός ψαλμός αλληλούια καθώς το S21 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα στις 14 Ιανουαρίου.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα