29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Διαρροή φωτογραφιών OnePlus9 5G UPD:29-12-2020 18:03

1 min read
Heres the first detailed hands on look at the OnePlus 9 5G2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που το OnePlus 9 5G διέρρευσε για πρώτη φορά και ακόμα δεν έχουμε δει κάτι χειροπιαστό. Αυτό όμως αλλάζει σήμερα, αφού διέρρευσαν φωτογραφίες από το επερχόμενο smartphone.

Στις φωτογραφίες λοιπόν βλέπουμε το κινητό να έχει ασημί χρώμα και να διαθέτει μια αναβαθμισμένη μονάδα πίσω κάμερας παρόμοια με αυτά που περιλαμβάνονται στα πρόσφατα smartphone της Oppo. Αποτελείται από δύο μεγαλύτερους αισθητήρες και μια πολύ μικρότερη τρίτη κάμερα και LED φλας.

Όπως παρατηρείτε, το λογότυπο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου δεν ταιριάζει με το επίσημο logo του OnePlus κι αυτό συμβαίνει επειδή η Never Settle, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, δημιουργεί ειδικά λογότυπα για τις πρωτότυπες μονάδες της. 

gsmarena 0021 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το OnePlus 9 5G μοιάζει πολύ με το OnePlus 8T 5G από μπροστά

Από μπροστά τώρα το OnePlus έχει μία επίπεδη οθόνη με οπή και μέγεθος 6,55 ίντσες. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μία bezel less συσκευή αν και συνολικά φαίνεται να μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό της – το OnePlus 8T .
Όσον αφορά τις προδιαγραφές να σας πούμε ότι η οθόνη θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και περιεχόμενο HDR, με ανάλυση 2400 x 1080p (Full-HD +) και επιλεγμένη αναλογία διαστάσεων 20: 9. 

gsmarena 0071 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στην πλαϊνή του όψη αποκαλύπτεται ένα μεταλλικό πλαίσιο που είναι πιθανώς κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Στο πάνω μέρος παρατηρούμε το μικρόφωνο και στο κάτω μέρος τη θύρα USB-C και το ηχείο.

Δεν γνωρίζουμε τον βαθμό προστασίας IP αλλά φαίνεται ιδιαίτερη στιβαρή κατασκευή αν κρίνουμε από την υποδοχή της κάρτας SD ενώ στην αριστερή πλευρά βλέπουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και στη δεξιά το κουμπί λειτουργίας και το Alert Slider. 

Capture | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Capture2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Capture 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το OnePlus 9 5G θα φοράει το νέο chipset Snapdragon 888


Σας κρατάμε το καλό για το τέλος και φυσικά δεν είναι κάτι άλλο από το ότι το OnePlus 9 5G θα έχει το νέο chipset κωδικός για το νέο Qualcomm Snapdragon 888 όπως και το OxygenOS με το νέο Android 11 ενώ το τηλέφωνο που βλέπετε στις φωτογραφίες διαθέτει 8 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης

Oι μόνες σημαντικές λεπτομέρειες που το PhoneArena  δεν μπόρεσε να αποκαλύψει ήταν οι προδιαγραφές της κάμερας, οι οποίες φαίνεται να έχουν τροποποιηθεί αυτόματα από προεγκατεστημένο λογισμικό. Ωστόσο, από ότι δείχνουν τα πράγματα οι μπροστινές κάμερες θα έχουν ανάλυση 12 megapixel και 4 megapixel και48 megapixel και 16 megapixel οι πίσω. 

UPD:29-12-2020 18:03

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το OnePlus δεν θα διαθέτει περισκοπική κάμερα

Δείτε περισσότερα εδώ

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα