28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Twitter: Τώρα μπορείτε να ποσταρετε ηχογραφημένα tweets

1 min read
news twitter birth year hoax featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η νέα μεγάλη εξέλιξη στο Twitter δεν είναι άλλη από τη δυνατότητα να ποστάρεις ηχογραφημένα tweets.

Ηεταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα της λειτουργίας για συσκευές iOS, προς το παρόν για ορισμένους χρήστες, οι οποίοι βλέπουν το εικονίδιο της κυματομορφής δίπλα σε αυτό της κάμερας όταν επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα tweet.

Voice Tweets | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα ηχογραφημένα tweets υποστηρίζουν έως 140 δευτερόλεπτα ήχου και σε περίπτωση που ο χρήστης συνεχίσει να ηχογραφεί, τότε αυτόματα θα δημιουργείται ένα νέο tweet που θα ανοίγει σαν thread κάτω από το πρώτο. Κρατήστε ότι η δυνατότητα ηχογράφησης αφορά μόνο τα original tweets, επομένως, δεν είναι εφικτή για replies ή retweets.

Ακόμη, δίπλα σε κάθε ηχογραφημένο tweet θα φαίνεται πάντοτε η εικόνα προφίλ του χρήστη ως στατική, επομένως, σε περίπτωση που μελλοντικά αλλάξεις την κεντρική εικόνα σου, τα ηχογραφημένα tweets θα εξακολουθήσουν να εμφανίζουν εκείνη που είχες τη συγκεκριμένη περίοδο.

Στο κοντινό μέλλον θα προστεθεί στο κάτω μέρος της εφαρμογής Twitter για iOS μια νέα μπάρα, απ’ όπου θα μπορείς να ακούς ηχογραφημένα tweets στο background και να συνεχίζεις το σκρολάρισμα σου, ενώ θα συνεχίζεται η αναπαραγωγή ακόμη και όταν μεταβείς σε άλλη εφαρμογή.

Voice Tweets2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενημέρωση για το γενικότερο λανσάρισμα σε όλους τους χρήστες, ούτε για την αντίστοιχη λειτουργία στην Android έκδοση του κοινωνικού δικτύου.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα