28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μην αγοράσετε αυτό το ψεύτικο USB stick αξίας 350 $

1 min read
qZiQ0QX1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο ένα απλό USB στικάκι χωρητικότητας μόλις 128MB

Υπάρχει μία φοβία τον τελευταίο καιρό για το 5G και για τα μικροκύματα, ραδιοκύματα ή όπως θέλετε πείτε το ότι είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό και ότι “Η ανάπτυξη 5G είναι κάτι το απολύτως τρελό”, “Οι άνθρωποι δεν είναι πειραματόζωα ή ινδικά χοιρίδια” το 5G προκαλεί «μειωμένη γονιμότητα, κατάθλιψη, συχνά φαινόμενα διαταραχής του ύπνου, πονοκεφάλους, καρκίνο και άλλα πολλά»

Έτσι λοιπόν απατεώνες (πολύ ευρηματικοί μπορούμε να πούμε) κατάφεραν να πουλήσουν ένα στικάκι USB χωρητικότητας 12MB για $ 350 ως λύση anti-5G. Το ” 5GBioShield ” κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή μεταξύ 280 £ και 330 £ (343 $ και 405 $), και υπόσχεται αν σας απαλλάξει από την βλαβερή ακτινοβολία του 5G μέσω μίας τεχνολογίας “κβαντικών ολογραφικών καταλυτών” και να προστατέψει εσάς αλλά και το σπίτι σας από την ακτινοβολία του 5G.

Δεν πιστεύω να το έχετε αγοράσει διότι το προϊόν πολύ απλά είναι μούφα και στην πραγματικότητα είναι ένα κανονικό USB στικάκι αξίας $ 6 με μόλις αποθηκευτικό χώρο 128MB, αφού εκκλήθησαν ειδικοί ερευνητές να το αναλύσουν .

οι ερευνητές βρήκαν ότι είναι ένα απλό στικάκι 128MB που κατασκευάζεται στην Κίνα με ένα πρόσθετο αυτοκόλλητο πάνω του.

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι ίσως το αυτοκόλλητο αυτό έχει κάποια πρόσθετη λειτουργικότητα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού στον κόσμο”, ανέφερε αστειευόμενος βέβαια, ο Phil Eveleigh, ερευνητής ο οποίος ανέλυσε το USB.

Οφείλουμε να πούμε ότι το 5G είναι μία συνέχεια του 4G του 3G κ.ο.κ. Εάν θέλει κανείς να κάνει τόσο σαματά για το 5G γιατί δεν κάνει για το 4G και το 4G+, γιατί δεν κάνει φασαρία για τα ασύρματα δίκτυα που μας περιβάλλουν και ολοένα αυξάνονται και πληθύνονται, γιατί ακόμα αν σκεφτεί κανείς λίγο παραπάνω ακόμα και το ασύρματο τηλέφωνο που έχουμε στο σπίτι μας ή οι συσκευές που διαθέτουν κεραίες Wi-Fi, Bluetooth, DECT όπως ασύρματα μόντεμ, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων (δικές σας ή των γειτόνων σας), baby monitors, laptop, tablet, έξυπνες συσκευές που εκπέμπουν ακόμα και σε κατάσταση αναμονής (stand by) όλα αυτά παράγουν ασύρματη ακτινοβολία.

Ας επανέρθουμε και ας πούμε ότι το απλό ασύρματο τηλέφωνο που έχουμε σπίτι μας ευθύνεται για το 23% της καθημερινής μας έκθεσης σε τεχνητές ασύρματες ακτινοβολίες.

qZiQ0QX | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Τα ψεύτικα αντι-5G USB sticks πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εμείς δεν θα σας πούμε ότι υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι το 5G δεν είναι επιβλαβές και άλλα, απλά μόνο να σας πούμε ότι βαλόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό από ασύρματη ακτινοβολία και ξαφνικά θυμηθήκαμε ότι το 5G είναι το μαύρο πρόβατο;

Τέλος να σας πούμε ότι σας παρακαλούμε μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε αυτά τα σκουπίδια και να έχετε υπόψη ότι τα ραδιοκύματα μπορούν να διαδώσουν μόνο ιούς υπολογιστών, όχι ανθρώπινους .

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα