Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Black Shark 3 με touch sample rate στα 270Hz!

1 min read
Black Shark 2 Pro1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γεγονός ότι τα gaming smartphones με οθόνες με υψηλό ρυθμός ανανέωσης διαρκώς κερδίζουν έδαφος στην αγορά.


Φαίνεται λοιπόν ότι για ακόμη μία φορά το κυρίαρχο gaming κινητό της Xiaomi το νέο Black Shark 3 ανεβάζει ακόμα υψηλότερα τον πήχη αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίζει touch sample rate 270Hz κάνοντας τη ροή της εικόνας και την όλη εμπειρία gameplay ακόμα πιο ομαλή και ευχάρισης.

Προσοχή μην μπερδεύεστε άλλο το refresh rate της οθόνης και άλλο το touch sample rate.

Το touch sample rate είναι μία τεχνολογία που βελτιώνει κατά πολύ την ακρίβεια του αγγίγματος του δαχτύλου μας με την οθόνη. Όταν πιέζουμε το δάχτυλο ή τα δάχτυλα μας στην οθόνη τότε γίνεται μία αλληλεπίδραση, ε λοιπόν το touch sample rate συμβάλλει στην βελτίωση αυτής της αλληλεπίδρασης που σε ελεύθερη μετάφραση μπορούμε να το πούμε ως ρυθμό δειγματοληψίας αφής.

https://techlog.gr/2020/01/12/xiaomi-%cf%84%ce%bf-black-shark-3-5g-%cf%84%ce%b7%cf%82-xiaomi-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf/

Ο συνιδρυτής λοιπόν της Xiaomi, Lei Jun, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Black Shark 3 θα έχει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 270Hz, που με απλά λόγια σημαίνει ότι η οθόνη του Black Shark 3 θα συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημείο που αλληλεπιδρά ο χρήστης.

Έτσι όλες οι κινούμενες εικόνες και η συνολική ανταπόκριση θα είναι αρκετά πιο γρήγορη και πιο ομαλή.

Να σας αναφέρουμε ότι ο πραγματικός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης του Black Shark 3  θα είναι είτε 120Hz ή 144Hz.

Θα προτιμούσαμε πάντως το Black Shark 3 να φορούσε τον Snapdragon 865 Plus, αλλά σύμφωνα με την Xiaomi δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να ενσωματώσει το Snapdragon 865. Αυτό το SoC θα συνοδεύεται από άφθονες ποσότητες LPDDR5 RAM. Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεκίνησε μαζική παραγωγή 16GB πακέτων LPDDR5 RAM με βάση τη δεύτερη γενιά αρχιτεκτονικής των 10nm, οπότε δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το Black Shark 3 θα έχει τόσο μεγάλη μνήμη όσο και ένα notebook υψηλής τεχνολογίας.

wccftech

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα